Mik a iphonok hátrányai?
ez nagyban igények kérdése. én például gond nélkül használtam az iPhone 4-et 2 évig, úgy, hogy másfél évesen vettem, de ugyanez igaz egyébként a többire is. ha most vennél egy 5S-t, 3, de akár 4 évre is lehet vele tervezni.
itt van persze az olyan probléma, hogy bluetooth-on nem lehet fájlokat küldeni, de szerintem ez egy ilyen 2000-es évek eleji technika...én például nem is emlékszek, hány éve használtam ilyet, az rémlik, hogy általános iskolában volt divat a vicces mp3 fájlokat küldözgetni. egy néhány kB-os kontakt elküldése pedig e-mailben is történhet, hiszen feltételezhető, lévén okostelefonról van szó, hogy egy legalább 200 megás mobilnet csomag van hozzá választva, vagy akár épp wifi közelében vagy, szóval ezzel például máris áthidalható ez a probléma.
egyedül itt is általános esetben az akksi szab élettartamot a telefonnak, én például olyan napi 2-4 órát használom a telefonom, néha van, például utazás közben többet, de szóval beáál egy olyan töltési rend, hogy 2-3 naponta töltöm, úgy egész sokáig bírja, nyilván ha valaki annyira telefonfüggő, hogy egy nap alatt 2x is töltőre kell raknia a telefont, akkor annak az akksija is hamarabb el lesz használódva.
körülbelül ennyi.
2-3 évig lehet használni (az andoidot eddig sem).
A legnagyobb hátránya az ár.
Nem lehet testre szabni(bár már wp-nél sem érettem mitől hátrány ez)
Nincsen rá fizetős játék ingyen
Saját szabványok/megoldások használata(csatlakozó, itunes)
Egyébként az első érvet kivéve senkit sem érdekel a többi. Ha van rá pénzed akkor ezt veszed, ha nincs akkor nem.
Ha veszel akkor minimum 5s-t vegyél, de 6-tal jobban jársz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!