Dorcsin Dávid kérdése:
Szerintetek melyiket válasszam? Yezz Andy AC3.5EI vagy Philips S308
2014. nov. 18. 17:17
1/1 dodi1881 válasza:
Gondolom, már megvetted, de azért válaszolok. Nekem Yezz Andy Ac3.ei-m van. A tft képernyő elég zavaró nekem, (a Philipsen is ilyen van a termékleírásban azt olvastam) de ilyen kicsi képrenyős, és olcsó telóban nem nagyon találtam ips kijelzőset. Néha nagyon be tud lassulni, a képek nem nagy számok, amit készít. Túl kicsik netezéskor a betűk a kis kijelzőméreten. A Pilips nagyobb képernyővel rendelkezik. A Yezz andy sokkal olcsóbb a Pilipsnél. Én mondjuk, ha már harmincezer körüli telót vennék most, akkor doogee telefont vennék. Ips kijelzőjük van, és a családban többen is használják, megbízható, nem fagyogat le, mint némely itthon ismertebb márka (nekem doogee latte volt, csak nekem nagyon nagy volt a 4.5-ös kijelzője, ezért cseréltem le, de már bánom. De mivel a Yezz telót akcióban nagyon olcsón vettem, annyira nem érzem, hogy nagyon rosszul döntöttem, mert rosszabbul érezném magam, ha egy tizessel többet költve telóra, egy hasonló minőségű mobilt kapnék.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!