Milyen telefont lenne érdemes vennem?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, milyen Telefonok, milyen márka az ami, a fő szempont nálam, hogy sokáig bírja az üzem időt az aksi,erős, energia takarékos. 30-50 ezer ft körül. Nem feltétlen ezekre a hatalmas Tégla okos telefonokra gondolok, valami kisebb, de látható legyen, és persze tudjon minden alapot ami egy ilyen telóba kell. Főként telefonok lebonyolítására használnám, internet, térkép. Ja és ne is legyen olyan lassú hogy perceket kelljen várni hogy töltse be pl a telefon könyvet vagy oldalakat.2014. nov. 18. 12:50
1/5 anonim válasza:
ennyiért ilyen kívánságllista nem teljesülhet.
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
woow ez tényleg nem rossz teló!
2014. nov. 19. 18:04
4/5 anonim válasza:
Én minnél hamarabb megrendelném mert csak most ennyi. Amúgy 54e
5/5 A kérdező kommentje:
Hát akkor rendeld! :D Én is megrendelném csak most anyagiak hiányában nem tudom de majd köv hónapban. most csak "felderítettem hogy milyen lehetőségek vannak
2014. nov. 20. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!