Honnan érdemes telefont rendelni? Iphone 5S
iKings.hu - 152.990.- 1 év gari
edigital.hu - 179.990.- 1 év gari
emag.hu (most nincs raktáron)
applestore.com - 185.990.- 16GB nem találom a garit rá
ter-ero.com - 152.123.- 2 év gari (itt állítólag a legkisebb kapacitás 8GB majd 16GB és 32GB) ???
Azért nem akarom megvenni itt: Vodafone, T-mobile, Telenor... mert kell előfizetés! Inkább leraknám kp-ban és nyugtom van :) Ezért az lenne a kérdésem hogy honnan rendeljem meg? Tapasztalatok?
Tudom mellébeszélésnek tűnhet, mert neked csakis az ájfon adott típusa megfelelő, de ha földanád ezt az elvedet, föl azt az elgondolást, hogy a magyar webshopoknál nincs tisztességesebb, és jobb árat diktáló becsületes cég a világban, talán találhatnál néhány komoly versenyzőt.
No jó, ehhez azt kellene lcsak összeírnod, mit vársz el egy telefontól azon túl, hogy legyen rajta egy alma.
Pl. processzor, méret, kamera stb tekintetében.
Aztán ha jobban szétnéznél, az általad megadott ár negyedéért találnál sokkal jobb telefonokat.
...
#2., még 29%-ot sem ér a válaszod. Tudod mire vágyik az, akit iPhone-t vesz? Arra, hogy egy dolgot tudjon, azt viszont tökéletesen: működni. Nem a processzort kell nézni meg a RAM-ot, mert kevesebbel is többet tud mint a vetélytársai.
Kérdező: iPhone 5s-ből nincs 8GB.
Én hivatalos Apple bolton kívül nem vásárolok, mert más boltokban az olcsóbb termékek többnyire különböző szürkeimportos forrásokból származnak, ami miatt később csak futhatsz a garancia után, ha valami gond van (persze ha nincs, akkor viszont van egy olcsóbb terméked, kérdés, hogy megéri-e a kockázatot). Szóval szerintem csak store.apple.com/hu, iStyle, iCentre... ami nincs fent az Apple oldalán, mint árusító bolt, az nem szabályosan árulja az iPhonet.
Én is inkább a hivatalos forrásokat ajánlanám. Jóval tisztább a support és ha valami gond van akkor nem fognak elbújni.
Egyébként a szolgáltatóktól is meg tudod venni listaáron, előfizetés nélkül. Azok is megbízható helyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!