Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android Google Play nélkül...

Android Google Play nélkül milyen lenne?

Figyelt kérdés

Ugye legtöbben (akik romoznak) ismerik a cyanogenmod-ot ugye ott alapból nincs feltéve a google cuccok (utólag lehet telepíteni)...

Nah most felötlött bennem, mi lenne ha nem tenném fel? Mennyit zavarna a működésben?

[google nélkül 400mb ram foglalt volt google val 500-600mb foglalt]

Ugye alkalmazásokat máshonnan is be lehet szerezni/telepíteni...

2014. nov. 15. 14:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
CM-nél is? 1 giga RAM-nál normális ROM mellett már nem kéne semmilyen memóriaproblémával küzködnöd.
2014. nov. 15. 22:34
 12/16 A kérdező kommentje:

Ezen a telón sajnos cm sem tökéletes (Lg 4x hd) de ez jobban bírja.

cm10 nem tetszik szal cm 11 maradt de ezek "nighty"-k szal nem 100%

Pl reggel fel akartam oldani csak világított a gomb alul de képernyő nem >restart

Egyelőre feltettem a legutolsó nighty azt várok mi lesz

2014. nov. 16. 00:54
 13/16 anonim ***** válasza:

Egy 4X HD szintű telefon azért hardveresen nem olyan szar, ha találsz rá egy normális custom ROM-ot akkor rendesen kéne működnie.

Azért van rá elég sok ROM, próbáld ki a SlimKat-et vagy a LiquedSmooth-ot, ha ezek sem működnek akkor válogass a töbibből.

2014. nov. 16. 12:19
 14/16 A kérdező kommentje:

Hardware paraszt vakítás sajnos első kézből tapasztaltam mikor a 1.5ghz 2 magos tegra3-as (volt) htcm sokkal gyorsabb volt, mint ez

Próbáltam őket is de cm a legjobb idáig, ezzel csak az a bajom, hogy 12 órás aku használat (amiből 8 órát nem használtam mert aludtam) és már 49% míg gyári romnál ilyenkor 66% körül volt

2014. nov. 16. 12:47
 15/16 anonim ***** válasza:

"1.5ghz 2 magos tegra3-as"

Nem létezik 2 magos Tegra 3.

Egyébként igen, a parasztvakítással mindig vigyázni kell, hisz a szoftveren legalább annyi múlik, ha nem több.

2014. nov. 16. 14:35
 16/16 A kérdező kommentje:

O.O tényleg... Adreno 220 volt nah m1

(htc sensation xe volt)

Nekem valamiért tegra rémlett

2014. nov. 16. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!