Hogy szüntessen meg? A hibaüzenet: A (z) Google Play-szolgáltatások alkalmazás (com. Google. Android. Gms folyamat) váratlanul leállt. Próbálja újra. Ezenkívül a Gmail, a Picasa Uploader is ezzel a hibaüzenettel jelenik meg többször is.
Feltettem a CWM-et és próbáltam frissíteni az Androidot, de nem sikerült így maradt a 2.3.6-os verzió.
A mobil Galaxy Mini 2
ez akkor irja ki amikor telepitenel vmit es leljebb tekersz a kepekhez?
es rezzen eggyet kicsit kesobb meg meg 3 at?
nekemis ezt csinalja
szinten mini 2 de nekem a cyanogenmod 4.2.2 elott is csinalta
Ha lejebb tekerek a képekhez, akkor lefagy és rezeg is, aztán kilép a google play-ből.
Bár ez már csak a múlt, mert akartam androidot frissíteni és azóta vannak ezek a hibaüzenetek, meg a gmail alkalmazás leállt-at is néha kiírja, amikor kapcsolódok a nethez.
Azóta 1mobile market-et használok, a google play azóta nem akar működni, pedig tettem fel több verziót.
Igen, nekem is többször rezeg.
nekem csak a play aruhaz fagy le
de ha felteszek ra masik play verziot akkor jo de par perc mulva felfrissiti az eredetire
nagyon idegesit
am GT S6500D?
lehet tipushiba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!