Krunkpresents kérdése:
A sony telefonokban hol van?
Figyelt kérdés
Na most vettem egy sony xperia m2 okostelefot és eddig csak samsung telefonom volt és azt vettem észre hogy nincsen olyan opcio hogy fájlok vagy hol találom az ilyen mappákat pl bluetooth stb? ja és mi az a LTE és NFC?2014. nov. 15. 08:27
2/3 anonim válasza:
Na, most már gépről vagyok, így van kedvem egy kicsit hosszabban válaszolni:
1: Tölts le egy fájlkezelőt, azon belül meg fogod találni az SD kártyán a Bluetooth mappát, itt a fogadott fájlokat tárolja. A beállításokba belépve, rögtön az első helyen lehetőséged van a Bluetooth bekapcsolására, a továbbiak alatt pedig ott az NFC, aminek a fogadott dolgait emlékem szerint a beam mappában találod meg.
NFC: Near Field Communication, a Bluetooth-nál lassabb és kisebb hatótávolságú, de sokkal gyorsabban felépülő kapcsolat pl. két telefon között.
LTE: Long Term Evolution, más néven 4G, napjaink leggyorsabb mobilos adatátviteli szolgáltatása, pl. egy adótorony és egy mobiltelefon között.
A továbbiakért most már tényleg Google. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2014. nov. 15. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!