A sony miért jó telefonokban?
Na, megint megjött a havi egy "fúúúj a SONY"...
Nézz körbe, hogy a közép, és alsó kategóriákban melyik gyártó telefonjai a legjobb ár/érték arányúak. Na ugye...
A másik:
Volt pár elszúrt frissítés, de javítva lettek. A leglassabb 2012-es telefonjuk, a Tipo gond nélkül futtatja az Android 4.0.4-et. A hasonló hardverű telefonok meg pl a Samsungnál örülhetnek a 2.3.X-nek.
Legtöbbször olcsó telefonokat szoktak kérni a kérdezik, azokba meg a Sony magasan a legelső.
Samsung néha még drágábban is adja a telefonjait, mint a Sony, de egyszerűen hulladék amit a Samu kiad (most az alsó kategóriáról beszélek).
Na figyelj! A kijelentéseidet tekintsd úgy, hogy meg se hallottam, akarom mondani meg se láttam.
1) a Sony az nagyon jó ár érték aránnyal adja a telefonjait, így nézve a samsung és az iphone a két legdrágább gyártó.
2) A Sony rosszul optimalizál ?:D ugye ez egy vicc akart lenni? A Sony optimalizál talán a gyártók közül a legjobban, messze lesöpörve a samsung optimalizálatlan hulladékait.
Na ezért jók a Sony telefonok.
Én egyátalán nem vagyok Samu. fan se Apple.
Csak azért kérdeztem mert Egy oldalon írták ezeket és megkérdeztem.
Ja és a Samu. nem szar !
Ja és akkor próbálj ki egy Samu. „hulladékot"
És az én véleményem szerint a Sony a hulladék mert már volt egy XPERIA X8 és borzasztó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!