Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A sony miért jó telefonokban?

A sony miért jó telefonokban?

Figyelt kérdés
Azt nem értem hogy a sonyt miert istenitik annyira? amikor olyan szarul van optimalizálva rajta az android meg még elég drágán adják a telóikat

2013. jan. 18. 21:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező semmit nem ért a telefonokhoz... A Sony adja drágán a telókat? Na nemár... Linkeld be az oldalt ahol olvastad, fogadjunk hogy valami Samsung vagy Apple rajongói oldal! Különben meg a Samsung optimalizál nagyon szarul. Az egész Galaxy sorozat egy igénytelen munka. A Sony a legjobb Androidos gyártó. És szerintem tuti hogy Samu fan vagy, vagy csak simán hülye a telefonokhoz.
2013. jan. 19. 18:10
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az de nem hulladék mert a tesómnak Samu. telója van nekem meg a SE XPERIA X8-am van és elég rosz.
2013. jan. 19. 18:34
 13/23 anonim ***** válasza:
Attól hogy neked van egy olyan xperiád ami nem tetszik neked, nem kell szarnak nevezni az egész Sonyt.
2013. jan. 19. 18:42
 14/23 A kérdező kommentje:

De milyen különleges, hogy a Samsung még mindig több telefont ad el minta a Sony.

Nagyon keresik a Sonyt -.-

2013. jan. 19. 18:45
 15/23 frosty002210 válasza:

A samsungnak kb van két jó telója : samsung galaxy s 3 és a samsung galaxy note 2 .....az alsokatekoriasok ****-ok.

Viszont a sonynal minden jó:-) :-)

2013. jan. 19. 20:38
 16/23 anonim ***** válasza:

"Samsung még mindig több telefont ad el minta a Sony. "

Mami, borogass!

1. Hányszor láttál már Sony reklámot TV-ben, vagy plakáton? Mert én max 2 alkalommal.

2. Azért nézd már meg, hogy melyik gyártó hány telefont adott ki idén! A Samsung valósággal f*ssa a rosszabbnál rosszabb telefonokat. Kivétel a felső kategóriát, mert az jó. Bár ott se minden kóser. (Lásd: S3 burkolat)

2013. jan. 19. 22:04
 17/23 anonim ***** válasza:
9%
A sony egy fos
2013. jan. 19. 22:15
 18/23 anonim válasza:

Szerencsetlen aki azmongya hogy a SONY szar...

Azert nem reklamozza magat annyira a SONY mert nincs ra egyszeruen szuksege, X8 ad gondolom azert nem szeredted mert nem a tudasat noveltek hogy jatekra valo legyen....

2013. jan. 19. 23:49
 19/23 anonim ***** válasza:
Azért azt se lehet tudni, hogy az X8-at melyik Samsunggal Hasonlítja össze... Mert nem mindegy, hogy egy Galaxy minivel ami egy kategóriában van vele de mégis sokkal szarabb, vagy egy csúcskategóriás Galaxy S2-vel...
2013. jan. 20. 08:11
 20/23 anonim ***** válasza:
Egyébként a gond, hogy nálunk a szar Samsung Galaxy-kat veszik, de én és két osztálytársamnak már xperia-ja van és sokkal jobbak, mint a ratyi samsungok. Minden értelmes ember nem vesz Samsung Galaxyt (persze a note 2 az s3 kivétel, azok tényleg jók)... Sony♥
2013. jan. 20. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!