Érdemes még iPhone 4-et venni?
A mobil telefonok rendkívül gyorsan avulnak el. Ezt csak a tulajdonosai nem tudják.
No jó, nem elavulnak, hanem amortizálódnak. Leértékelődnek, jön helyettük jobb, többet tudó. Néha egy elem/kijelző csere egy két éves telefonban többe kerül, mint maga az új telefon mindenféle hajdan eélképzelhetetlen extrával.
Hogy értsd, a napokban jött be Hongkongból egy 4 magos procis, 13mP-es kamerás telefont teljes árban 22 ezerért.
PErsze mondhaod, neked csakis más cucca kell, amit már használt épp ennyiért.
Magánügyed.
Kicsit fokozom, egyfajta sznobizmus is a telefon. Azt mondod, ott az az alma, igaz más már leejtette, és hordta. Vacak is az aksija. Itt-ott repedt.
De fele annyiból tízszer jobbat kaptam volna. Ájfon 6 kinézetben, vagy ahogyan akartam volna.
Melyik táborba állsz?
Én nem szeretném használni, mert nekem van egy amit újonnan vettem, én megvenni kipróbálni aztán jobb áron elpasszolni szeretném. (Max. akkor tartanám meg ha sokkal jobban megtetszene mint a droid). A hongkongi és egyéb távol keleti telefonokkal az a bajom, hogy ha tönkremegy valami hova viszem garanciába? egy iphone t beviszek, hogy ez a baja és javítják, mellesleg szinte mindenhol van szerviz. Volt ZTE-m soha többet nem veszek mert a szerviz is vacak volt meg a telefon is pedig papíron jó volt a tudása az ára is jó volt csak épp hamar tönkrement. Persze nem azt mondok, hogy az összes ilyen de azért jócskán akad.
Szóval 48-50 ért nem lehetne eladni?
így van, sajnos aki felteszi 50ért, az árulhatja egy jódarabig, annyiból már simán egy 4S-t is lehet kapni.
amúgy 6-os kíváncsi vagyok, meddig bírja az a 22ezres csodatelefon :D ne egy kínai gari nélküli akármivel hasonlítsunk már össze egy 4 éves használt telefont. nem mondom, hogy ugyanaz, de ahhoz is szerencse kell, hogy jobban járj vele, mint egy használt telóval. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!