Turmiix kérdése:
Kepernyozar hiba? CYANOGENMOD 10.1 GALAXY MINI 2 WHITE SCREEN ERROR?
Figyelt kérdés
Felakarom oldani de ha lezarom es megprobalom feloldani csak egy feher kwpernyo jelenik meg! mi lehet a baja?#root #CyanogenMod #particionálás #kepernyozar hiba #white screen bug #galaxy s5 hiba #galaxy y hiba
2014. nov. 14. 15:51
1/2 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a bajom, már nagyon idegesítő. Mindenhol ezt írják, akármeddig keresgélsz nem lesz megoldás. A kamerát még meg tudtam oldani, de ezzel nem bírok.Én mar olyanra jottem rá, hogy ha lezárás után várok és a középső gombot hosszabban nyomom, akkor feloldja, de ez sem működik mindig. Az oldalsó gombbal sosem hozza be. Esetleg, ha értesz hozzá lehet, hogy a programfájlaiban bagy miben van a hiba.
2/2 A kérdező kommentje:
mar megoldottam :)
2014. nov. 16. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!