Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy mini USB...

Samsung galaxy mini USB kapcsolati hiba?

Figyelt kérdés
A telefon is, és a gép is jelzi az usb kapcsolatot, csak közben mégsem működik. Az usb kapcsolati módot akarnám megváltoztatni, lenyitom a felső menüt, rábökök az "usb csatlakoztatva" részre, egy tizedmásodpercig bejön egy fekete képernyő, aztán visszadob a kezdőképernyőmre. Leszedtem a Kies-t, hátha, telón is, gépen is kértem hibaelhárítást, de semmi eredmény. A Kies egyébként azt írja, hogy nem támogatja a jelenlegi kapcsolati módot (amiről azt sem tudom, hogy mi). Közben az usb kapcsolatnál aktív beállítások nem elérhetők a beállítások menüből. Mit tudok csinálni? (A dobd, ki, sz@r, vegyél másikat jellegű válaszoktól kíméljetek, kérlek, ezt hadd döntsem el én!)
2014. nov. 13. 16:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!