Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei vagy lenovo telefon...

Huawei vagy lenovo telefon kínából?

Figyelt kérdés

2 db telefont szeretnék rendelni, de segítség kellene. Nincsennek nagy igények, a fiam (12éves) azt kéri, hogy elől és hátúl is legyen kamera, valamint legyen benne valamennyi tárhely. A jelenlegi ascendy 200-asban elég kevés van, ehhez viszonyítva szeretne többet. Amúgy ezzel is meg voltunk elégedve, már 2 évesek, most kezdett mind a kettő fagyogatni. Nekem csak a navigáció érdekes, működjön a google térkép és a navigációja rendesen.

Szóval a Huawei nálunk eddig szépen működött, ezért gondoltam megint erre a márkára, de a Lenovo laptoppal sem volt baj, gondolom az sem rossz márka a kategoriában. 100-150 dollár között választanék, de mível nem nagyon értek hozzá, kérném a tanácsotokat.

2014. nov. 5. 21:17
 1/9 A kérdező kommentje:
Illetve a márkákon belül melyik típust érdemes, tapasztalatok alapján. Aliexpressről szoktam rendelgetni, de ha van másik megbízható, esetleg olcsóbb oldal, azt is megköszönöm. Karácsonyi ajándék lenne.
2014. nov. 5. 21:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezeket speciel itt is árulják és legalább lenne garanciád.
2014. nov. 5. 21:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Nekem még garancia idő alatt semmi nem romlott el, ezek a készülékek is elmúltak 2 évesek, amikor elkezdtek vacakolni, ezt a kockázatot vállalom. Még annyi, hogy legyen magyar menű és android
2014. nov. 5. 21:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha jo navigaciot akarsz akor valamelyik Nokia Lumia.

A Lenovokal vigyazz , mert sokat hamisitanak. Esetleg meg a Xiaomiket nezd meg , most a 3. legnagyobb telefongyarto az Apple es Samsung utan.

2014. nov. 5. 21:49
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, nem ismerem, de megnézem a xiamokat. Navigácio nekem a hangfelismerős google maps a legjobb, direkt előfizettem egy 300 Megás netre, hogy tudjam használni a munkám során.
2014. nov. 5. 22:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Csak vigyaz velluk , hogy nehogy hamisat kuldjonek, de ha vettel mar igy telot akkor tudod melyik boltbol erdemes.
2014. nov. 5. 22:14
 7/9 A kérdező kommentje:
telefont még nem vettem, csak más terékeket. Amúgy a honor c3 tetszik. Mi a különbség a quad core és az octa core között?
2014. nov. 5. 22:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Az jo telefon . A quad (4 magos) ,octa(8magos)proceszor.

Az biztos jo telefon , az ocsemnek Huawei Honor 3x-van es nagyon jo. 3c a kisoccse, ep ezt a telefont akartam ajanlani az elozo komentba,csak lemaradt.

2014. nov. 6. 06:57
 9/9 anonim válasza:
Nézd meg az Eternal Team-et aliexpressen, ez elég megbízható, és sok telefont árulnak
2014. nov. 6. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!