Mit tegyek ha a telefonomon a google play azt írja hogy szerver hiba?
Figyelt kérdés
Hiába kapcsolom ki majd vissza telefont nem javul meg az előbb említett telefon rgy LG Optimus L32014. nov. 5. 19:40
1/9 anonim válasza:
A kibekapcsolás azért nem oldja meg, mert a googleplay szervere nem a te telefonodon helyezkedik el, hanem a világ X pontjain óriási szerverszobákban. A hiba nem a készülékedben van hanem a google-nál. 1-2 perc, 1-2 óra és egyszer csak menni fog, nem kell és nem is tudsz vele mit csinálni.
2/9 A kérdező kommentje:
De tesómnak müködik de megnézem most ujra
2014. nov. 6. 14:13
3/9 A kérdező kommentje:
Még mindig rossz!
2014. nov. 9. 07:54
4/9 Pandur Dávid válasza:
nálam is ezt irja ki de minek?
5/9 anonim válasza:
nállam is ugyan ez a tipusú telefon és ugyanez a hibája
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem még mindig nem jó
2015. márc. 15. 07:17
7/9 kilroy válasza:
Próbáld beírni ezt a tárcsázóba: *#9900#
Nekem ugyanez volt a gondom most. Valami olyan alkalmazást raktam fel rá, ami nem tetszett neki szerintem (csak mert rögtön, utána már nem is ment a play). Próbáltam adatok törlésével (play, meg a play szolg.) visszahozni, de semmi.
Ezzel viszont visszajött.
Beírtam és rányomtam a telefonra (hívás), ki is írt valami error -t. És lám jó lett. Nekem nem kellett annyira mókolni, mint a videóban a formának.
Innen van az infó: https://www.youtube.com/watch?v=77ccSs6sEHc
8/9 kilroy válasza:
Ha nem megy így sem, akkor kikapcsolod a szinkronizációt, törlöd, a play -es account -dat, majd ki-be kapcs után hozzáadod újra a gmail -es címed.
Vagy: [link]
9/9 anonim válasza:
Nekem samsung s advance van és ez a hiba lépett fel szoftverfrissités után. A problémát az oldotta meg, hogy felraktam pc re a samsung kies nevu alkalmazást és frissitettem a firmwaret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!