Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Akinek Iphone 5S-e van az...

Akinek Iphone 5S-e van az eltudná mondani nekem a véleményét?

Figyelt kérdés
meg azt is hogy hogyan kell rá zenét letölteni??

2014. nov. 5. 15:45
 1/4 anonim ***** válasza:
9%

Gondolom ingyen gondolod a zenét, na azt nem nagyon lehet.

De jó is az Android amin nem vagy lekorlátozva torololo :D

2014. nov. 5. 16:16
 2/4 anonim ***** válasza:
87%

birom mikor irnak hogy a iOS/iphone szar de valszeg sose fogtál a kezedbe: Lásd első válaszoló.

Kérdező:

Igen lehet rá ingyen, gépre letöltöd a iTunes nevű programot , onnan tudsz a iphonodre képet/zenét/videot/filmet rakni INGYEN.

Ráhúzod telefonra, klikk a Szinkronizálásra és szépen felmásolja magátol a kijelölt zeneszámokat.

A korlátozásról meg annyit hogy, nemlehet rá launchereket rakni atyaéég most mi lessz?:O

iphone 5s tulaj vagyok, nagyon jó telefon eddig semmi probléma nemvolt (3hónapos) akás,fagyás nemvolt, mióta kivettem a dobozából nemvolt kikapcsolva, játékok lagg mentesen futnak (Real Racing 3 és társai).

aksi miatt féltem mert sokhelyen irták hogy zsenge.

de nekem intenzív 3G-s netezés mellet egynapot bír (persze ez használattól függ).

Drágának drága de nem bántam meg. :)

2014. nov. 5. 17:48
 3/4 anonim ***** válasza:
69%
akadás*
2014. nov. 5. 17:49
 4/4 anonim ***** válasza:
64%
@1 a zene nem jár ingyen androidra sem, attól hogy mindenki tesz rá magasról még léteznek jogdíjak..
2014. nov. 5. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!