Nexus 5 telefonnak milyen hibái vannak?
Mindenhol azt írják, hogy milyen jó a telefon... de biztos vannak hibái, leírnátok nexus tulajok, hogy mi nem tetszik a telefonban? vagy amit hibának véltek?
Pl: Nem elég hangos a hangszóró
Néha akad
Kamera szarképet csinál
vagy ilyesmiket
-------------------------------------
Olyan választ nem kérek, hogy 100%jó
-------------------------------------
Eszembe jutott még egy kérdés:
Milyen gyorsan melegszik fel?
Ugye minden teló melegszik ez oké..de nem mindegy milyen gyorsan
Nexus 5 milyen hamar melegszik fel?
"Azért hallgat, mert erre nincs válasz."
Háát, mobilaréna nexus test commentekben rákerestem a meleg szóra és nagyon sokan írják, hogy melegszik mint az atom...
Nah m1 köszöntem a válaszokat, szerintem max akkor veszem ezt ha másra nem fog telleni.
Főleg azoknak köszönöm akik hajlandóak voltak leírni a hibáit.
--------------
Ahogy olvastam a hozzászólásokat bírom mikor valaki azt írja: "Akad a telóód?? Használjá Romot akkó jobb lesz", most ha valaki vesz telót garival ziher, hogy nem fogja rootoltatni azonnal
--------------
Én is tudom, hogy minden teló melegszik, de ezt túlzottan írják...
---------
Ne, hogy már egy ilyen jó (max hardveres) telefonon még azzal keljen szórakoznom, hogy romozgatok...
"Ne, hogy már egy ilyen jó (max hardveres) telefonon még azzal keljen szórakoznom, hogy romozgatok..."
Nem KELL. Csak lehet.
Mert attól, hogy valami jó, még lehet jobb.
Az én Z-m is már Existenz rommal fut, gyorsabb, stabilabb, több a szabad ramom és modulokkal bővítve kétszer annyit tud, mint egy alap Z.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!