Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nexus 5 telefonnak milyen...

Nexus 5 telefonnak milyen hibái vannak?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt írják, hogy milyen jó a telefon... de biztos vannak hibái, leírnátok nexus tulajok, hogy mi nem tetszik a telefonban? vagy amit hibának véltek?

Pl: Nem elég hangos a hangszóró

Néha akad

Kamera szarképet csinál

vagy ilyesmiket

-------------------------------------

Olyan választ nem kérek, hogy 100%jó

-------------------------------------

2014. nov. 5. 13:12
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Eszembe jutott még egy kérdés:

Milyen gyorsan melegszik fel?

Ugye minden teló melegszik ez oké..de nem mindegy milyen gyorsan

Nexus 5 milyen hamar melegszik fel?

2014. nov. 9. 19:43
 12/26 A kérdező kommentje:
Melegedésről mindenki hallgat?o.O
2014. nov. 11. 21:28
 13/26 Wadmalac ***** válasza:
Azért hallgat, mert erre nincs válasz. A proci minden telóban melegszik. Egy olyanban, ami vastag, mint egy lekváros bukta, ezt kívül később érzed meg, vékony telóknál hamarabb. És hővédelemmel el van látva, a processzor elég jó ahhoz, hogy ne szenvedjen, vagyis ne melegedjen túl, innentől ez a kérdés nem releváns, lényegtelen.
2014. nov. 12. 07:04
 14/26 anonim ***** válasza:
A hibái / botladozásai: átlagnál halkabb hangszóró, botrányos üzemidőben (hogy lehetett egy csúcsmodellnél ekkora akkumulátort alkalmazni..), kamera képeivel bajom nem volt viszont videózásnál mindig volt valami zaj, valamint ha sokáig használod akkor lepotyognak a nexus felirat betűi a hátlapról. Ha gondolod olvass kicsit a mobilarena fórumokban, hasonlóan fog nyilatkozni velem együtt pár ember.
2014. nov. 12. 07:31
 15/26 kérdező.. ***** válasza:
Hát figyelj attól függ kinek mire kell a telefon.Valakinek csak hosszú akku idő kell,valakinek csak a kamera legyen jó és kész,valakinek meg a teljesítmény és a gyorsaság játékokra.Nekem például csak játékokra kéne.A hangszóró meg hát mégis csak egy telefon.
2014. nov. 12. 14:49
 16/26 A kérdező kommentje:

"Azért hallgat, mert erre nincs válasz."

Háát, mobilaréna nexus test commentekben rákerestem a meleg szóra és nagyon sokan írják, hogy melegszik mint az atom...

Nah m1 köszöntem a válaszokat, szerintem max akkor veszem ezt ha másra nem fog telleni.

Főleg azoknak köszönöm akik hajlandóak voltak leírni a hibáit.

--------------

Ahogy olvastam a hozzászólásokat bírom mikor valaki azt írja: "Akad a telóód?? Használjá Romot akkó jobb lesz", most ha valaki vesz telót garival ziher, hogy nem fogja rootoltatni azonnal

--------------

2014. nov. 12. 16:59
 17/26 kérdező.. ***** válasza:
Minden telefon melegszik mikor valami nagyon igénybe veszi ez természetes.Ha csak emiatt nem vennéd akkor csalódnál mert az a másik telefon amit választanál még jobban melegedne.
2014. nov. 12. 17:48
 18/26 anonim ***** válasza:
Én pont azért vettem Nexust, mert pofonegyszerű rootolni és főzött romot rátenni, ráadásul bármikor vissza lehet állítani gyári állapotra nyom nélkül.
2014. nov. 12. 19:34
 19/26 A kérdező kommentje:

Én is tudom, hogy minden teló melegszik, de ezt túlzottan írják...

---------

Ne, hogy már egy ilyen jó (max hardveres) telefonon még azzal keljen szórakoznom, hogy romozgatok...

2014. nov. 12. 22:42
 20/26 Wadmalac ***** válasza:

"Ne, hogy már egy ilyen jó (max hardveres) telefonon még azzal keljen szórakoznom, hogy romozgatok..."

Nem KELL. Csak lehet.

Mert attól, hogy valami jó, még lehet jobb.

Az én Z-m is már Existenz rommal fut, gyorsabb, stabilabb, több a szabad ramom és modulokkal bővítve kétszer annyit tud, mint egy alap Z.

2014. nov. 13. 07:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!