Nexus 5 telefonnak milyen hibái vannak?
Mindenhol azt írják, hogy milyen jó a telefon... de biztos vannak hibái, leírnátok nexus tulajok, hogy mi nem tetszik a telefonban? vagy amit hibának véltek?
Pl: Nem elég hangos a hangszóró
Néha akad
Kamera szarképet csinál
vagy ilyesmiket
-------------------------------------
Olyan választ nem kérek, hogy 100%jó
-------------------------------------
"Olyan választ nem kérek, hogy 100%jó "
Pedig semmi hibája, minden jó. Egy fölső kategóriás telónál nincsenek szarvashibák...
De akkor nyugodtan pontozz le hogy ezt mertem írni.
Miért pontoználak le?
Csak azért nem akarom azt hallani, mert mindenben van valami hiba
Teljesen zökkenés, akadás mentes a készülék. A kamera nem tartozik a legjobbak közé, de ez abszolút nem azt jelenti hogy szar. Szelfizni, különböző eseményeken kattintgatni tökéletes. Ha profi fényképek kellenek, vegyen az ember fényképezőgépet, vagy lumia1020-at. Mobilarenán rengetek nexus5-el készült fénykép van. Mindenki eldöntheti, neki ez a minőség megfelel-e.
Nekem az egyetlen problémám a telefonnal az akksi üzemideje. Átlagos napi használatnál, késő délután már igényli a töltést. Ezen lehetett volna mit csiszolni, de nem vészes. Én teljesen megvagyok vele elégedve. Csak ajánlani tudom.
Nekem pont az akksival semmi gond nincs, érteni kell kicsit hozzá, és nagyon sokat tudsz spórolni.
Fényképező tényleg elég gyengus néha.
Lagg van. De tényleg minimális, csak brutál játékoknál. És ha overclockolod, már ott sincs...
A hangszóró engem eleinte idegesített, hogy a bal oldali csak dísz, de tök átlagosan szól, igazából semmi baj vele.
Szóval szerintem megéri megvenni, én még elleszek vele egy-két évig. Ezért az árért meg nem is nagyon kapsz jobbat (OnePlus One esetleg)
Vicces hogy mindenki mást mond :)
Nekem például semmu bajom a kamerájával, nagyon szép képeket lehet csinálni vele, akár még kevés fénynél is az optikai stabilizátor miatt.
Az akku lehetne nagyobb, de 1 napot kibír ahogy én használom.
Lag nagyon ritkán van, overclockolni pedig teljesen felesleges mert csak jobban melegszik tőle és hamarabb veszi vissza a beépített védelem a frekvenciát.
Egyesek panaszkodtak hogy hajszálrepedés keletkezik a SIM foglalat és a fülhallgató mellett, de az enyémen egyelőre nincs ilyen, pedig már volt egy nagyon durva esése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!