Lehet iphne5 garanciát venni?
Figyelt kérdés
Lejárt a garanciám, és nem érzem maam biztonságban így. Lehet venni magánszemélytől (max 20-ig), vagy boltban. Nem csak max 20-ig érdekel azt csak irtam randomba annyit szánnék rá de nem tudom mennyit ér egy garancia, ha egyáltalán lehet venni2014. okt. 30. 18:27
2/2 anonim válasza:
így van, van ugye az AppleCare, viszont itthon az csak Mac-re meg iPad-re lehet kérni, iPhone-ra nem.
egyébként szerintem nem sok értelme van...vannak olyan dolgok, amik egy idő után esetleg elhasználódnak, mint az akksi, azok nem olyan óriási tételek, ha akcióba nézzük, 5-6ezerért kicserélik, illetve vannak a véletlen balesetek, hogy leejted, arra meg ugye amúgy se vonatkozna a gari.
most tegyük fel, fizenél egy 10-20ezer Ft-ot +1 év garira, és lehet semmi baja nem lesz műszakilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!