A T-Mobile tulajdonképpen mire vállal garanciát?
Figyelt kérdés
Ugye fizikai hibára nem. Hibás a képernyőm, nem foglalkoztak vele. Utánaolvastam, ha leejteném és betörne akkor sem foglalkoznának vele. Ha túlmelegedik és kisül, arra se, most olvastam az oldalukon, nagyon meglepődtem. stb
Csak szoftver újrarakás? Ez engem nem érint, itthon is meg tudom csinálni 'legálisan' Sony pc companonnal.
Valaki le tudná írni hogy akkor tul. mire vállal garanciát szoftver újrahúzáson kívül?
2014. okt. 17. 18:15
1/5 anonim válasza:
Képernyőn sok pixelhiba, érintőpanel meghibásodás, ha fizikailag nem sérült, Ha a WiFi, mint hardver hibásodik meg, soroljam???
2/5 A kérdező kommentje:
Ezeknek az esélye szerintem nulla hogy pl a wifi hibásodjon meg csak úgy.
2014. okt. 17. 18:25
3/5 A kérdező kommentje:
Érintőpanel is csak akkor hibásodhat meg ha leejtenénk.
Olyan nincs hogy egyik nap működik, letesszük, másnap meg semmi :D
2014. okt. 17. 18:27
4/5 anonim válasza:
pedig simán meghibásodhat...a lényeg, hogy semmilyen módon nem tudjanak arra következtetni, hogy biztos fizikai behatás miatt romlott el. semmi nem tökéletes, simán lehet az akksi is hibás. nekem például volt régebben egy LG-m, megvettem, bekapcsoltam, felső részén volt elég sok pixelhiba, visszavittem, látták, hogy tényleg, és ki is cserélték egy másikra.
5/5 bp1985 válasza:
3gs-nél sorba hal meg a wifi... Az is meghibásodik. Miért is nem tud meghibásodni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!