Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Memóriakártyával kapcsolatban...

Memóriakártyával kapcsolatban segítség SOS?

Figyelt kérdés

a telefonomon 2GB-s memóriakártya van.Tegnap észre vettem, hogy a zeneszámok nincsennek rajta.Teljesen kiidegeskedve keresem a bajt, mire egyszer Megnéztem a mem.kártya állapotát és az volt kiírva, hogy összes memória 940 MB.Hova lett a többi?És nem tudok a telómra számokat rakni, mert nem engedi és ezt írja ki olyankor hogy file vagy könyvtár sérült, nem olvasható.Kérek mindenkit segítsen, mert kb 2 hónapos telefonrol van szó.

köszönöm előre is: 28/N

2010. jan. 26. 09:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a kártya mondta be az unalmast. Ha garanciális (miért ne lenne az), akkor csere ott ahol vetted, de ha nem cserélik ki, az se olyan nagy etwas, mert egy ilyen kártya úgy 2-3000 Forint közt van, nem egy nagy tétel.
2010. jan. 26. 10:04
 2/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is a kártya lesz a problémás. Esetleg megpróbálkozhatsz egy formázással, lehet helyrehozza. ha nem megy mindenképpen vidd vissza, garanciában cserélni!

Laci

2010. jan. 26. 10:11
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálok mindent, akkor fel is hívom az ügyfélszolgálatot.
2010. jan. 26. 10:33
 4/15 A kérdező kommentje:
Még valami, hogyan kell leformázni?
2010. jan. 26. 10:34
 5/15 issti ***** válasza:
100%
Pc > kártyaolvasó > sajátgép > jobb gomb > formázás...
2010. jan. 26. 10:47
 6/15 anonim ***** válasza:
neee próbáld meg kivenni és újra betenni :D nekem mindig segít...
2010. jan. 26. 11:07
 7/15 A kérdező kommentje:
azt is próbáltam már, nem segített.de az ügyfélszolgálat sem veszi fel, tiszta ideg vagyok
2010. jan. 26. 11:25
 8/15 anonim ***** válasza:

Nyugiiii!

Azzal, hogy idegesíted magad biztosan nem oldod meg a problémát. A memória kártyát a telefonnal együtt adták amúgy? Ha igen semmi okod aggodalomra biztosan ki fogják cserélni. Tudom akkor is tied a nyűg... de sajnos nem minden tökéletes!

Laci

2010. jan. 26. 11:29
 9/15 A kérdező kommentje:

igen, azzal adták ajándékba.csak tudnám elérni őket!ha nem az én nevemen van, nem én vettem, akkor attól még én is bevihetem papírokkal együtt?

bármelyik vodafonhoz bevihetem vajon, vagy csak oda ahol vették?

2010. jan. 26. 11:39
 10/15 A kérdező kommentje:
szervizelik!!!!!!!!!Érdemes ezért járkálnom?Vagy inkánn vegyek másikat?
2010. jan. 26. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!