Memóriakártyával kapcsolatban segítség SOS?
a telefonomon 2GB-s memóriakártya van.Tegnap észre vettem, hogy a zeneszámok nincsennek rajta.Teljesen kiidegeskedve keresem a bajt, mire egyszer Megnéztem a mem.kártya állapotát és az volt kiírva, hogy összes memória 940 MB.Hova lett a többi?És nem tudok a telómra számokat rakni, mert nem engedi és ezt írja ki olyankor hogy file vagy könyvtár sérült, nem olvasható.Kérek mindenkit segítsen, mert kb 2 hónapos telefonrol van szó.
köszönöm előre is: 28/N
Szia!
Szerintem is a kártya lesz a problémás. Esetleg megpróbálkozhatsz egy formázással, lehet helyrehozza. ha nem megy mindenképpen vidd vissza, garanciában cserélni!
Laci
Nyugiiii!
Azzal, hogy idegesíted magad biztosan nem oldod meg a problémát. A memória kártyát a telefonnal együtt adták amúgy? Ha igen semmi okod aggodalomra biztosan ki fogják cserélni. Tudom akkor is tied a nyűg... de sajnos nem minden tökéletes!
Laci
igen, azzal adták ajándékba.csak tudnám elérni őket!ha nem az én nevemen van, nem én vettem, akkor attól még én is bevihetem papírokkal együtt?
bármelyik vodafonhoz bevihetem vajon, vagy csak oda ahol vették?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!