Fel tudom tolteni Facebookra a legnagyobb felbontasban az iphone 6tal keszitett kepeimet?
Figyelt kérdés
Vagy ez ugy van mint a wp-nel hogy csak egy kisebb felbontasu verziot enged feltolteni? Koszonom a valaszt :)2014. okt. 26. 23:42
1/3 anonim válasza:
nem tudod...azt hiszem valahol 3 mpixeles képekre kicsinyíti az összes képet. ebben talán az iOS jobb a wp-nél, mert az előre összetömöríti, így spórol az adatforgalommal...én ezt rühellem a wp-ben, hogy még a 25 megás itthoni netemről is wifivel legalább 30-40 mperc, mire feltölt 1 képet...szóval ott simán feltölti azt a 2,5 megás, 5 megapixeles képet, és utána a fb. letömöríti kb. 700 kbyte-os, 3 megapixeles képre...vicc :D
2/3 anonim válasza:
illetve azért pontosítok. az integrált iOS-es képmegosztás nem tömöríti, de a facebook alkalmazás az (szerintem) sávszélességfüggően tömöríti...szóval én anno korlátozott nettel is simán feltöltöttem egy képet max 15 mperc alatt...persze minősége elég gyatra volt...
3/3 A kérdező kommentje:
és akkor sehogyan nem lehet feltölteni max felbontású képet facebookra ios-ről?
2014. okt. 27. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!