Megéri lecserélni az alig 1 éves Samsung Galaxy S4-et iphone 6plus-ra?
Fú gyerekek, ti nagyon nem vagytok otthon a témában. Az ios tényleg nem a legjobb. De csak a régi modelleknél. iPhone 5-öm volt, viszont Münchenben megvettem a 6-ot. A régi ötöt a húgomnak adtam, ő lefrissítette ios 8-ra, és akkor derült ugye ki, hogy sz*r. Az enyémen viszont tökéletesen működik. Nyilván azóta jött ki frissítés, és meg fognak is, szóval jól fog működni az i5-ön is, de a legelsőt sosem érdemes rárakni.
A Samsung viszont az android legalja (hogyha a kínaiakat nem vesszük szamba. Bár a Xiaomi fényévekkel jobb telefonokat gyárt...)
Nekem amugy nincsen sok gond a telómmal. Gyirsan fut, ritkán akad, szép képeket csinál, csak hamar felmelegedik, vagy inkább felforrósodik és ezt nem szeretem. Nameg nagyon ritkán csinál olyant, h lefagy és semmit sem érzékel..
De azért szeretném lecserélni, mert eddig csak androidos telóim voltak. A Windows-os telók nem jönnek be, a tesómnak és apámnak az van, de én köszönöm szépen nem kérek belőle. És azért pont a 6plus, mert nagyon tetszik a kinézete.
Könyörgöm. 4 millió 6 Plus-ból 9 hajlott el az emberek zsebében.
A 6-öt ajánlom mert: a kisebb képernyő miatt kevésbé veszi igénybe a hardvert, jobban elfér a zsebedben még ha a kezedbe pont passzol is(kb az én esetem is ilyen), és végül: nem fognak azzal b*szogatnk hogy elhajlik.
A 6 Plus-t ajánlom: nagyobb képernyő, bár ez nézőpont kérdése, jobb akkumulátor, optikai kép stabilizálás.
Nem melleleg hogy a kérdésre is kapj választ, véleményem szerint megéri lecserélni, még akkor is hogyha objektíven nézzük, mert ugyan jól működik az az S4, de elég nagy eséllyel fog belassulni a frissitések érkezésével.
Nem csak a Samsung, de az Apple is illetve még rengeteg más gyártó csak odadob egy telefont a nagyközönségnek, úgyis megveszik. Az új iPhone-ok dizájnja pl ilyen, de hogyha ettől eltekintünk nagyon jó telefonokat kapunk. Én pl vettem ra tokot azt viszontlátásra.
Utolsó előtti: Köszi szépen a normális választ. Engem nem érdekel, ha azt mondják h elhajlik, mert könyörgöm én nem azért veszek meg egy telefont, h hajlítgassam. Itt kb mindenkinek samsungja van és már nagyon meguntam ezt.
Utolsó: az iphone nem fog kb 3 hónap után már akadozni és felforrósodni.
Mert ugye az elfogultság csak az Apple-t kicsit is kedvelő emberekre jellemző :)
igaz, 9mm-es farok?
Igaz?
Igaz 9mm másik fiókja ? ha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!