Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy s5 vélemény?

Samsung galaxy s5 vélemény?

Figyelt kérdés
Olya akinek van

2014. okt. 26. 10:06
 1/8 anonim ***** válasza:

Muanyagfeeling ,egyaltalan nem tunik premium kategoriasnak az anyaghasznalat , mukodessel nagy bajok nincsenek ,kijelzo "szep" -bar szerintem az amoled nagyon tul van eroltetve szinek teren,egyaltalan nem termeszetes es foleg nem szinhelyes . Az ujjelnyomát olvaso hasznalata problemas egy kezzel ..vagy szogben kell leolvastatni az ujjlenyomatodat,vagy tobbszor kell eltarolni,mert keptelenseg a szenzorra teljesen merolegesen mozgatni az ujjad egy kezes hasznalattal..

Egyebkent amit ieger azt tudja.

2014. okt. 26. 11:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Esetleg iphone 5?
2014. okt. 26. 11:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne Iphone-t.. Nagyon le lennél vele korlátozva.

S5 jó teló, bár én inkább a virtuális gombok miatt az Xperia-t támogatom.

Szerintem nézd meg az Xperia Z1-2-t. (Vagy 3-at, de az már drága)

2014. okt. 26. 11:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Jó telefon, csak az alakja nem igazán tetszik. Szerintem megéri. :)
2014. okt. 26. 12:41
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Augusztua 10.-én kaptam S5-t. Semmibaja ugyanolyangyors. De az akku.... zenehallgatás+internet nem sok időt bír úgy. De unokatesom iphone-t akart mikor megmutattam neki már nembír dönteni. Mondta galaxy S5 jobb. ;) aki krizitálja szard le. Egyik füledbe be, másikon ki! ;)
2014. okt. 26. 21:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó!

Gyors, szép kijelző, jó kamera, akku nagyon jól bírja (zene,internet,telefonálás), nagyon szép az egész készülék, mindent tud amit kell.

Nekem telitalálat volt!

2014. okt. 30. 20:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Régi kérdés de nembaj. Először nem tetszet egyáltalán de mikor a kezembe fogtam a telót akkor más lett a véleményem: nagy,a képernyője is,éles full hd, gyors, az ujlenyomat olvasó nem a legjobb de jobb mint a semmi,csepp-por áló,pulzusmérő szerintem elég jó. Fekete színben tetszik a legjobban (charcoal black) kékes fekete igazából ez előlapja 10/10.. a keret is gyönyörű csak hamar lekopik.. ez az egyik nagy baja.. a másik meg az USB takaró-vagy fedő egykicsit idegesítő a töltés közben.. ha nincs az embernek nagy körme nehezen nyissa ki ezáltal a festë is lekopik.. de ezt ha félretesszük akkor szerintem még megálja helyét 2017-ben is..
2017. júl. 7. 18:22
 8/8 anonim ***** válasza:
7# jaja szerintem meg 2020ba is megallja a helyet. Hogy miert? Nekem mar elmult 3 eves es semmi bajom vele.
2017. nov. 1. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!