Magyarországon miért nem használnak kijelzővédő fóliát az emberek? Amikor a legegyszerűbb megoldás karcok ellen? Eladáskor sokat számít milyen állapotban van a telefon, nem? Ez igénytelenség?
Szerintem nincs olyan ember a világon, aki a gyári reklámfeliratos fóliát használja kijelzőfólia gyanánt... persze, hogy azt mindenki leszedi...
Üveg kijelzővédőt is lehet kapni, azon még az ujjad és a por által húzgált karcok se látszanak, mint a rosszabb minőségű fóliákon.
Nekem volt rajta, de felesleges
A fólia jobban karcolódik, mint a GGlass3 , a törés ellen meg tökmindegy, hogy van-e fólia
inkább egy univerz.tok, mint egy fólia, abban jobban védve van
Egyékbént meg múltkor 30km/h - val tekertem az aszvalton, amikor a biciklikormány magasságából leesett a telefon pont rá az aszfalt útra (ökörszarvas versenybicikli egyébként)
Semmi baja nem lett, egyetlen picike "horpadás" de ha nem mutatom észre se veszik
Huawei P7 egyébként
Nekem belebújtatós "univerzális" tokom van, amikor használom, kiveszem belőle és tok, fólia, stb nélkül használom, baj még nem volt belőle
Leszámítva a kető kommenttel feljebb olvasható esést (Na ha attól nem lett baja......
Dobálni meg nem dobálom, hogy bármi baja legyen
Szerintem a többség használ, ez a kommentekből is kiderül.
Én viszont nem használok se fóliát se tokot (így is elég nagy péklapátok lettek a telefonok, tokkal pedig még vastag is lesz....) Nekem még nem lett karcos a képernyő (az üveg hátlapon lett 3 kissebb karc, nyilván amikor lerakom az aztalra...), pedig 1 telefont általában 3-4 évig használok. Az hogy eladásnál mennyit számít a hátlapon lévő 3 karc nem tudom, mert használat után nálam a fiókban kötnek ki a telefonjaim, nem adom el őket, még a legelső telefonom is megvan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!