Magyarországon miért nem használnak kijelzővédő fóliát az emberek? Amikor a legegyszerűbb megoldás karcok ellen? Eladáskor sokat számít milyen állapotban van a telefon, nem? Ez igénytelenség?
Mert idegesítő. Akármilyen fólia, valamennyire rontja a láthatóságot.
Az eladás nem szempont. A készülékeimet magamnak veszem, addig használom, ameddig működik. A pszichikai elavulást meghagyom a konzumidiótáknak.
Nálunk a család összes tagjának van telefonon és tableten is, az idősebbeknek is vettünk rá, ők is megértették miért jó.
Az átlátszó fóliák nem rontanak a láthatóságon, vannak a tejszerű, tükröződésmentes vagy az oldalról betekintést gátló fóliák, azok tényleg rontanak egy keveset, de még mindig jobb mint egy szerencsétlen baleset után éveken át karcokat bámulni. Még a gorilla glass se bír ki mindent, mondjuk lehet előbb töröd be, mint megkarcolod. Vagy aki nem használja évekig, annak is csak jobb karcmentesen eladni/ odaadni a huginak.
nekem is van rajta, meg aki a családba használ annak is. Sőt, van tartalék is itthon mindegyik típusra, egyszer rendelek párszáz forintért 5-6 darabot mindegyikre, aztán ha kell csak kiveszem a fiókból és fenn is van.
Mondjuk én sem adom el a telefont, tönkremenetelig használom, ami mindig bekövetkezik, bár ha a 4. emelet magasságában kiesik az erszényemből(kantáros nadrág zsebe), akkor perze hogy hamar tönkremegy
Miért nem néz ki kulturáltan? Az enyémen szinte nem is látszik.
Az ebay-ről szoktam rendelni több darabosat, párás környezetben teljesen buborékmentesen rá lehet tenni - youtube-on van egy rakat videó a fóliafelrakásról.
Emellett általában szilikontokot használok, ami esés ellen is véd. Nem szoktam dobálni a telefonom, de azért az ember egy nem túl olcsó készüléket csak próbál védeni a véletlen leesésektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!