Nem tudok hívni és engem sem tudnak hívni?! S5 mini
szia.
én is így jártam, megoldódott a probléma? ha igen, hogyan?
nekem nem simet cseréltek, hanem szoftvert frissítettek. plusz nekem annyi baja volt még, hogy a hívásbeállításoknál nem engedte 2 esetben kikapcsolni az átirányítást hangpostára, azt írta a szolgáltató nem engedi deaktiválni, vagy vmi ilyesmi. pedig központilag ki van kapcsolva a hangposta, de ha foglalt vagy nem elérhető vagyok, elvileg oda akarja irányítani.
az enyém témobilos... azt mondták ügyintézővel nézessem meg a szolgáltatói beállításokat, az megvolt, rendben, a műszakis telefonos emberke azt mondta vigyem vissza szervizbe vagy a simet próbáljam ki másik telóban, de szerinte nem az a baj.
Szia! Páromnak is S 5 mini készüléke van és sajnos nála is ezt a problémát tapasztaltuk.
Sok fórumot végigolvastam mire találtam egy épkézláb lehetőséget ami egyenlőre bejött..
mivel sim kártya vagy hálozat hibára hivatkozik így a
szolgáltatónál érdeklődtünk utána de semmi értelmeset nem tudtak mondani sim kártya cserét is próbáltuk de nem jött be..
ami az érdekes az s5 nél és a mini-nél egy idő után egyre több időt kell várni még a készülék tárcsázni kezd..
majd az s5 mini teljesen elérhetetlen lesz..
A beállitásokban a további hálózatok menü pontot majd mobilhálózatok és a hálozati mód menüben a készüléket állítsuk át csak gsm-re majd pár hívás után állítsuk vissza LTE/WCDMA/GSM (automatikus kapcsolódásra)
amióta ezt párom mobiljával megcsináltuk működik.
Sziasztok!
Samsung Galaxy s5 minim van. Volt időszak, amikor azt vettem észre, hogy kapom egymás után az üzeneteket, hogy kerestek,de nem voltam elérhető. Pedig a telefon be volt kapcsolva, előttem volt. Szerintem ez akkor épp a szolgáltató sara volt, mert hála istennek megszűnt ez a gond.
Újabban azt vettem észre, hogy a telefon térereje 1-2 csík és nem több. Akár szabadban vagyok, akár épületben. Ha elindítottam egy programot, akkor volt hogy elment a térerő...a szolgáltató (V....) azt mondta vagy sim hiba, vagy készülék hiba... A szoftverfrissítést azért nem akartam engedni,mert olyan sms-ek/viber üzik vannak a telcsin, amit nem szeretnék elveszíteni...
A lényeg:
Itt olvastam ezt a mobilhálózatos átállítgatást.. Tényleg bejött! Az LTE vagyis nekem egyszerűre lefordítva a 4G okozta a térerőm elszállását (amit az ügyfélszolgálaton megerősítettek)
Az s5 mini, nem 4G-re termett telefon!!!!
Azzal, hogy kikapcsoltam,hogy 4G-re mászkáljon, a térerő újra normális!
Nem állítom, hogy lehet ráférne a telcsire egy szoftveres frissítés, de tartsatok hülyének, amíg az üziket nem tudom leszedni,majd vissza a telcsire....húzom amíg lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!