Vettem egy galaxy s5 clone telefont de nem tudok hívni vele se engem hívni nem tudnak, de mitől?
Figyelt kérdés
Vettem egy embertől egy s5 clone telót,jó minden de sim kártya szar,hiába rakom bele a sim kártyám kiirja tmobile stb engem hívni nem tudnak ,és én se,csak az ügyfélszolgálatot ,meg az ilyeneket.2014. aug. 21. 16:07
1/4 anonim válasza:
új sim kártya? mert akkor gondolom nincs aktiválva...
2/4 anonim válasza:
"nem tudok hívni vele se engem hívni nem tudnak, de mitől?"
A válasz a kérdésed első felében található:"Vettem egy galaxy s5 clone telefont"
3/4 anonim válasza:
ha meg nem ez a baj, akkor meg nem csodálkoznék, hiszen egy clone-ról van szó :D
4/4 petyka111 válasza:
sajna ezt roszul tetted, nem szabadott volna. én is vettem 60-ért. kuka. már az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!