Szerintetek melyik telefont vegyem?
Most lenne készülékcserém és kinéztem pár telefont, amik jók lennének nekem, de nem tudok dönteni. A lényeg az, hogy minél jobb teljesítménye legyen a telefonnak és szép legyen a képernyője.
Ezeket néztem ki:
Sony Xperia M2 Aqua
Samsung Galaxy Express II
HTC Desire 610
Nokia Lumia 735 (nem tudom, hogy ebben a kategóriában menyire lenne érdemes inkább WP-s telefont venni)
Előre is köszi a tippeket!
Xperia M2 és a Desire 610 szinte ugyanaz.
Ez a kettő közül én a HTC-t választanám, mert jobban bejön a szoftvere, meg az előlapi sztereó hangszórók.
Samsung-ot felejtsd el.
Lumia 735 meg papíron a legjobb, hardveresen szinte ugyanaz, de 720p-s AMOLED kijelző van benne, illetve 90%-ig biztos vagyok benne, hogy a kamerája is jobb, mint a másik kettőnek (de nem láttam mintaképeket).
Ha nem tetszik a WP8 akkor természetesen ne válaszd azt, bár azzal sincs semmi baj, jó OS, legnagyobb hátránya a kevés alkalmazás, de az átlagember által használt programok többsége azért megtalálható rajta.
Egyébként mindegyiket elfelejteném, és vennék egy Moto G-t, de te tudpd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!