Szerintetek melyik telefont vegyem meg?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy s4,iphone 5c vagy 5s,lg g2,htc one,samsung galaxy note 3,sony xperia z1,vagy várjak még az új iphonera?2014. jún. 9. 13:33
2/13 anonim válasza:
3/13 anonim válasza:
WateQ talk5h.
50 rongy, de mindenre elég. És ezzel is lehet villogni, 5,5 inches a képernyője, 4 magos a procija..
4/13 anonim válasza:
Ja még annyit, hogy szerintem felesleges ennyi pént költeni telefonra, még, ha van is.
Ha a WayteQ nem jönne be, akkor ott van az alcateltől a one touch Idol 2s, ami a középkategória királya, mindössze 60 ezer forint.
6/13 A kérdező kommentje:
Hát mint minden telefon telefonálásra,internet,játék,email,szerkesztések,tanulás stb.. ami szükséges tanuláshoz szórakozáshoz stb..
2014. jún. 9. 13:45
7/13 A kérdező kommentje:
vagy még amit néztem az a google nexus 5
2014. jún. 9. 13:48
8/13 A kérdező kommentje:
és azt el is felejtettem,hogy stabil legyen és ne fagyjon ki...
2014. jún. 9. 13:48
10/13 anonim válasza:
Drágábban LG G3, de ha nem akarsz annyi pénzt költeni akkor tökéletes az LG Nexus 5. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!