Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek megbánnám, ha...

Szerintetek megbánnám, ha vennék egy iPhone-t?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert nagyon sokan monjdák, hogy az iPhone sz*r...de vannak olyanok is akik szerint meg jó. Segitsetek! :(

2014. okt. 24. 12:56
1 2 3 4 5 6
 31/51 kérdező.. ***** válasza:

De még az iphone 4s sem éri meg. Mi a fene kerül benne 75 ezer? (És ez a legalja, ennél csak drágábbért lehet venni).Használtan meg hát nem merném megkockáztatni.

2 magos proci, ami még egy ghz-n sincs. Fél giga ram. 8 gb tárhely (nem bővíthető). Elől 0.3megás kamera van, hátul 8.

75 ezerért ennél jóval jobb androidos telefont veszek.

2014. okt. 25. 12:39
 32/51 anonim ***** válasza:
53%

Hogy raksz rá appot a teló feltörése nélkül?

Még lehetne folytatni.

Nincs nekem bajom az iphoneval csak nem értem mi kerül rajta ennyibe mikor egy fele annyiba kerülő androidos telefon több szolgáltatást nyújt.

2014. okt. 25. 12:43
 33/51 anonim ***** válasza:
36%
Kedves 28#. Az én Z3-am intenzív használat mellett kibír egy napot míg az iphone -onok 4-5 talán 6 órát bírnak ki. És könyörgöm nekem is volt iphone 4s em ugyanúgy lefagyott mint az android az üzemideje borzasztó volt 4 óránként tölteni ha használod. A másik pedig nem tudsz adatokat fogadni, mert csak az almás termékekkel kompatibilis. Ja és ami az árát illeti én meg 180 000 Ft-ért vettem és abszolút nem érte meg az iphone.
2014. okt. 25. 14:04
 34/51 Zakathol ***** válasza:
57%

1. Hogy cserélsz launchert,hogy szabod személyre az iost? - Elmúltam már 18, nincs szükségem ilyenekre. Azért vettem Apple készüléket, mert mind a kinézete, mind a gyári alkalmazásai megfelelnek az igényeimnek.

2. Hogy másolsz,küldesz médiát külső program nélkül ioson? - Airdrop/Felhő-szolgáltatások. Mivel mindent felhőben tárolok automatikusan, így nem kell nagyméretű fájlokat közvetlenül küldenem, elég a linket.

3. Hogyan töltöd ha nincs nálad az apples töltő? - Nincs szükségem rá, hogy más töltőjére szoruljak. Kibír annyit a telefonom amennyi ideig újra a töltőm közelébe jutok. Ha mégsem, a kulcstartómon van egy powerbank.

4. Hogy raksz rá appot a teló feltörése nélkül? - AppStore :)

Következő kolléga:

"az iphone -onok 4-5 talán 6 órát bírnak ki" - Érdekes. Az enyém a múltkor 22 óra készenlétet és 8 óra aktív használatot kibírt. Ez barátok között is másfél napot jelent, egy egész munkaidőnek megfelelő mennyiségű aktív taperolással (facebook, youtube, instagram, e-mailek, stb...)

2014. okt. 25. 14:13
 35/51 anonim ***** válasza:
26%
Vicces hogy mindenre van kibúvód. Amit nem tud nem kell. :)
2014. okt. 25. 14:52
 36/51 anonim ***** válasza:
26%
34# akkor a tiéd valami különleges iphone :) akkor lehet, hogy nekem kisebb aksival szerelték az iphone 4s-emet.
2014. okt. 25. 14:59
 37/51 Zakathol ***** válasza:
73%

#35: Miért lenne kibúvó valami, ami számomra teljesen irreleváns? Nem fogja fel az agyad, hogy nekem mások a preferenciáim, mint neked? Vagy nem érted a szót? Akkor használjam az 'igény'-t? Úgy könnyebb megértened? Nincs igényem az általad felsorolt tulajdonságokra.

Évekig volt androidos telefonom, ugyanúgy nem használtam az általad felsorolt funkciókat mint ahogy az iPhone-al sem (ha lenne). Ellenben nekem jobban tetszik a rendszer mint az Android, és őszintén hidegen hagy, hogy ehhez mennyit kellett(vagy inkább kellene) fizetnem. Na ilyenkor mi van?

Igen, a dolgokat amiket felsoroltál az iOS vagy nem, vagy csak kompromisszumokkal tudja. Igen, az Apple készülékei drágábbak mint egyes androidos készülékek. Ezt sosem vitattam. Én azt vitatom, hogy mások azt állítják, hogy ezek miatt az iOS és az Apple termékei szarok. Nem azok, pusztán más célcsoportot céloznak meg.

De ha kizárólag az árképzéssel van problémád, akkor van egy rossz hírem: Ha az iPhone kerülne 100ezerbe, akkor a Samsung és az összes telefongyártó lehúzhatná a rolót. Szerencséjükre az Apple a profitmaximalizálásra hajt (fujj, csúnya kapitalista Apple), így gazdasági szempontból ez az árfekvés hozza nekik a legtöbb bevételt. Ebből pedig egyenesen következik, hogy ennyi a piaci értéke a készülékeinek. Az, hogy pár koszos közép-európai országban nincs rá fizetőképes kereslet, az nem az eszközök értékének szegénységi bizonyítványa, hanem az adott ország gazdaságának.

2014. okt. 25. 15:19
 38/51 anonim ***** válasza:
36%
Írtam hogy szar? Azt írtam a tudása alapján minimum a felébe kéne kerülnie kb mint a wp, de mivel jó a marketingje a hülyék megveszik dupla, tripla áron is.
2014. okt. 25. 15:24
 39/51 Zakathol ***** válasza:
63%

Tehát mert nem lehet rá launchert rakni, vagy mert nincs benne egy idejétmúlt technológia, már mindjárt 10ezerért kéne osztogatni :DDD

Komolyan mondom, lenne értelme annak amiket írsz, de ilyen érvekkel kiröhögteted magad, komolyan.

2014. okt. 25. 15:39
 40/51 anonim ***** válasza:
26%
Te viszont egy értelmes érvet nem írtál miért éri meg a magas árát. De ne aggódj egy fan se tudja megindokolni.
2014. okt. 25. 15:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!