Szerintetek megbánnám, ha vennék egy iPhone-t?
#20: és a több ram, nagyobb órajel és megapixel miben segít a mindennapi használatban, ha a rendszer és az applikációk ugyanúgy futnak a gyengébb hardveren is, mert az oprendszer másképpen működik mint az android? A megapixel nem a képminőség mérőszáma, hanem a képméreté..szóval miért jobb a nagyobb méretű kép? Pl több helyet foglal...wow... Ha pedig poszterméretnél nagyobb nyomatot akarsz ahhoz már nem telefonnal kell fényképezni.
Az akkuteljesítményben tényleg szarul állnak a korábbi iPhone-ok, de a 6-os szériában már van némi javulás e-téren is. Mondjuk még sosem merült le így sem az 5s-em amikor nem kellett volna.
Sokatok érvelésével még mindig az a baj, hogy univerzálisnak hiszitek a saját preferenciáitokat. Az hogy neked csak az erősebb hardver ér többet, az egy dolog... Másnak nem. Többfelhasználós mód? Minek? Utálom ha bárki hozzányúl a telefonomhoz, manapság mindenkinek van sajátja, nyomogassa azt. Nem iPhone-ja van? Dehát az úgyis egy drága szar nem? :D
Nekem nem érdekem hogy az Apple termékeire beszéljek rá bárkit is, de had legyen már szuverén jogom eldönteni, hogy melyik az a rendszer ami az igényeimet kielégíti és/vagy tetszik... Ráadásul magam keresem meg a rávalót szóval abszolút értelmetlen azon kattogni, hogy hülye vagyok-e vagy sem. A Ti preferenciáitok alapján igen, a sajátom alapján nem. Ennyi. És ez vonatkozik ugyanúgy az Apple felhasználók többségére is.
Ja és 9mm: ha lopsz egy random iPhone-t fogalmad nem lesz az apple ID-ről ami rajta van. A feltört iCloud accountokat telefon nélkül törték fel, az Apple ID ismeretében, ráadásul brute force eljárással... Mondjuk az tényleg gáz, hogy az iCloud felületén nem volt ez ellen védekezés, de már meg van oldva az is. Tehát lopott telefont eddig se tudtak feltörni, ezután sem fognak.
Attól függetlenül pedig hogy hétköznapi használatban nem jelent előnyt, még fegyvertény. Kevésbé éri meg ellopni, mint egy androidos telót, mivel kevesebb a haszon rajta alaplap nélkül.
De ha már itt tartunk: látod, ennek a funkciónak te sem látod hasznát az apple termékeiben, mások meg az android bizonyos funkcióinak... Ez így van rendjén, csak akkor ugyanúgy érvelj mindkét rendszerrel kapcsolatban...
Ez egy vitagerjesztő kérdès, amibe mindenki beleszól. De először is csak a retardáltak szidnak olyan dolgokat amilyük mèg nem volt. Nekem volt mind a 2, az iphone-nal jobban össze tudtam szokni (lehet a JB rásegített). Nyilván lehet mondani hogy az Android-os telefonokbam komolyabb a hardver, de addig ne mondjátok hogy jobb amíg a 4 magon belaggol a menü. Nyilván ez nem a telefon hanem az Android hibája. Az iphone 2 maggal jobban fut, de az aksi az óvatosan használva nekem 1 nap (de anyum 5c-vel átlagosan 4-5 napig elvan). Èn az androidot bántam meg anno, de ha te a papírban hiszel, akkor Android, ha használni akarod ès nem a magokat számolni akkor iphone.
De amúgy minek tesztek fel ilyen kèrdèseket, úgy is azt vesztek amit amit a környezetetek javasol
#24: Csak nem tudsz szöveget értelmezni...
1. Azét kerül többe az iPhone, mert az Apple - mint nyereség-orientált vállalat - prémiumkategóriába árazta be a termékeit. Ezzel lehet vitatkozni, de ez egy mindentől független tény. Mint említettem, csak basztál elolvasni, minden termékkategóriában vannak ilyen gyártók, amik nem feltétlenül adnak plusz-t, mégis azok a legdrágábbak... Valami mindig a legdrágább lesz, akármit csinálsz. Ha minden telefon ugyanannyiba kerülne, az illegális lenne kb az összes földön lévő országban, kartell címszóval.
2. Az Apple termékeivel nem csak magát a terméket fizeted meg, hanem a rendszer egészét. Azé a rendszerét ami az mp3 lejátszóktól kezdve a telefonokon és tableteken át, az asztali/hordozható számítógépekig és TV-s multimédia-eszközökig terjed. Erre lehet azt mondani, hogy "marketing duma beszopása", de ha egynél több Apple terméket használsz és nincsenek előítéleteid akkor látni fogod ezeket az apróságokat.
Végső soron még mindig azt tudom mondani, hogy teljesen felesleges egymáshoz mérni az operációs rendszereket, mivel nem egymással versenyeznek, hanem a felhasználók igényeiért... Egyik rendszer sem ugyanazokat az igényeket elégíti ki, innentől kezdve felesleges minden olyan kezdetű mondat, hogy "Ez szar, mert ezt meg azt nem tudja" vagy "Ez drága mert ezt meg azt nem tudja"...
Neked drága, neked nem tetszik, neked nem tudja bizonyos igényeidet kielégíteni. Másnak nem drága, másnak tetszik, másnak minden igényét kielégíti.
és még annyival kiegészíteném, hogy mihez képest drága? vehetsz egy iPhone 4S-t, még mindig telefonnak mondható, mégis csak 50ezer használtan...drága? nem.
az egy dolog, hogy a legújabb 200 felett van...és? ki mondta, hogy azt veheted csak meg? :D
amúgy 21-es...nem én vagyok a legnagyobb iOS fan...csak nem győztél meg...ha az android 5.0 olyannyira le tudná az energiafogyasztást redukálni, hogy intenzív használat mellett 2-3 napot kibír a telefon, mindenki váltana androidra...de nem tudja...NFC miatt senki nem fog iPhone-ról váltani, ha egyszerűen semmi szüksége nincs rá...de ellenben te vagy az a birka, aki megveszi, aztán vered a melled, hogy "IGEN, EZ TUDJA AZ NFC-T IS, MEG A TÖBBFELHASZNÁLÓS MÓDOT...AZ ENYÉM A JOBB"...aztán közbe egyik funkciónak sem veszed hasznát a hétköznapokban :D
nem tud semmi hasznosat nyújtani az iOS-hez képest vagy mondjuk a wp-hez képest...ugyanis én wp-t használok, szóval ezzel befürödtél.
Hogy cserélsz launchert,hogy szabod személyre az iost?
Hogy másolsz,küldesz médiát külső program nélkül ioson?
Hogyan töltöd ha nincs nálad az apples töltő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!