Telefon vásárlás előtt állok.2 készülék között kéne döntenem, és mind a 2-ről olvastam jó, és rossz véleményeket is. Most csupán az a baj, nemtudom melyiket vegyem? - Sony Xperia Z2 / Samsung Galaxy S5 Mini. Indokoljátok, hogy melyiket, és miért.
Figyelt kérdés
2014. okt. 21. 16:35
1/7 anonim válasza:
ez komoly? nem is egy kategória a kettő.. egyértelmű, hogy z2
2/7 A kérdező kommentje:
igen,tudom.A Z2 kifogástalan telefon,viszont a galaxyba nagyon tetszik az ujjlenyomat olvasó,és a Touchwiz felület.Épp ezért szeretnék megbizonyosodni arról,hogy ha megvásárolom a Z2-t,akkor nem fog csalódást okozni
2014. okt. 21. 17:08
3/7 anonim válasza:
erősen ajánlom a nokiát (lumia)
megéri nokiát venni mert szép jól működik
androidot ne vegyél mert idő után belassul akármilyen jó és gyors telefonod van (pl sony xperia z pár hónap után a subway surf játék akadozott)
a windows phone operációs rendszer meg soha nem lassul be és megvan benne mind az ami az androidba sőt még sokkal több vegyél lumia 925 garantált hogy nem bánod meg
4/7 A kérdező kommentje:
nekem is windows phone-om volt,és tudom h hibátlanul működik,csak nagyon hamar meg lehet unni a rendszert.Csak a sok csempe,és semmi változatosság.
2014. okt. 21. 20:40
5/7 anonim válasza:
Türelem.Hoz még pluszt a wp.Nem hiába frissítenek gyakran.Már így is nagyon jó.
6/7 anonim válasza:
hát ha windows phoneod VOLT akkor az nem ugyanaz mint ha most VAN mert a régi windows 7es telefonok még alpha verziónál is rosszabak... a wp-be egyetlen egy baj hogy nincs annyi app de ez már nem úgy van... ez kárpótolásául a lumia különn appokat csinál amik rohadt jók (pl retrica helyett lumia creative studio, lumia selfie és még sok más)
7/7 anonim válasza:
Az s5 minit nagyon ajánlom mert én pár hete vettem meg és minden hibátlanul működik rajta.ami az ujjlenyomat olvasót illeti tökéletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!