Miért nem tudok letölteni semmit Google Playről? (több lent)
Soha nem volt gondom hely problémával, micro sd kártyával, a play áruházzal! Igaz 100 ezer forint felett vettem a telefont. Nekem fontos, hogy ne korlátolt helyem Legyen, hanem bővíthető. Ez csak micro sdvel oldható meg. Ami mint adattároló, nem lassítja a telefont, ez nem igaz. Hongkong? Ott gyártják az IPhone-od is! Mindent ott gyártanak, ezért érte utól GDPben az USAt. Csavarokkal tehát pótolható az akkumulátor, ha garanciális, csak hogy az akkumulátorok általában túlélik a garanciális időszakot. Én 1500 Ft értékben rendeltem akkumulátort s én tettem bele, no csavar, no szervíz.
Egyszer volt egy Ios a kezemben 5 percig, szóval nem ismerem. Azt tudom, hogy stabil a rendszer rajta, de ez ugyanúgy elmondható a Note 2-ről is. Azt nyüstölöm 1.5 éve, és csak egy akkumulátort kellett cserélni bele, mert nagyon sokat nyomkodom. Tudnék mit mondani, de nem Akarok! Jó egészséget kívánok az IPhone-hoz!
Csak annyit, hogy 100 app megnyitását egy időben a Note 2 is tudja, 2 éves technológia! :)
s én újra ismétlem, nem szabad az IPhonet az alacsony kategóriájú androidhoz hasonlítani! A Google sem alszik!
Quad-core 1.6 GHz Cortex-A9 procim nem lassul be és nem is laggolt soha, akármennyi appot futattam egyszerre! Az Ios másképp oldotta meg, ez dicséretes. Bár ipari kémkedés az van, az IPhone folyamatosan másol az androidtól, pontosabban a Samsungtól. [link]
Igaz, ez fordítva is igaz. Tehát ha nem lenne jó a másiké, nem lopna és nem pereskedne. :)
Elárulnád, hogy pontosan milyen telefonod volt az Ios előtt, hogy megváltál az androidtól!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!