Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tudok letölteni...

Miért nem tudok letölteni semmit Google Playről? (több lent)

Figyelt kérdés
Van telefonon 20MB szabad hely, SD kártyán pedig 2.7GB... és nem tudok letölteni egy 10MB-s cuccot (mindegy hogy mit, mindenre ezt írja, még a kisebb cuccokra is), mert azt írja, hogy nincs elég hely a telefonon. Próbáltam átállítani, hogy SD kártyára rakja (ha már azon több a hely...), de sehogy sem bírtam átállítani. Mit tudok tenni ez ellen?

2014. okt. 19. 12:42
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Csak egy afféle felüdülés volt ez a kijelentésem, hogy milyen jó, hogy áttértem, ennyi. És nagyon is megértem, ha valaki nem engedheti meg magának, mert hát el kell ismerni, nagyon rossz az árérték arányuk, nagyon drágák.
2015. jún. 13. 22:47
 22/37 Come back ***** válasza:

Soha nem volt gondom hely problémával, micro sd kártyával, a play áruházzal! Igaz 100 ezer forint felett vettem a telefont. Nekem fontos, hogy ne korlátolt helyem Legyen, hanem bővíthető. Ez csak micro sdvel oldható meg. Ami mint adattároló, nem lassítja a telefont, ez nem igaz. Hongkong? Ott gyártják az IPhone-od is! Mindent ott gyártanak, ezért érte utól GDPben az USAt. Csavarokkal tehát pótolható az akkumulátor, ha garanciális, csak hogy az akkumulátorok általában túlélik a garanciális időszakot. Én 1500 Ft értékben rendeltem akkumulátort s én tettem bele, no csavar, no szervíz.

Egyszer volt egy Ios a kezemben 5 percig, szóval nem ismerem. Azt tudom, hogy stabil a rendszer rajta, de ez ugyanúgy elmondható a Note 2-ről is. Azt nyüstölöm 1.5 éve, és csak egy akkumulátort kellett cserélni bele, mert nagyon sokat nyomkodom. Tudnék mit mondani, de nem Akarok! Jó egészséget kívánok az IPhone-hoz!

2015. jún. 14. 10:03
 23/37 A kérdező kommentje:
Igen, az iPhone-t is kínában gyártják. Csak ameddig a no name, olcsó, kínai gyártók sokszor összecsapják a termékeiket, addig tudod, hogy az Apple-nek vannak bizonyos minőség feltételei. De hidd el, ha olyan SD kártyát veszel, az lassíthatja a rajta lévő dolgok elérését -jártam már én is rosszul ilyen kártyával-, és mint írtam, ezt sokan a telefon hibájának hiszik. És igen, zavaró, hogy nincs lehetőség bővítésre, ez rossz dolog, ez egyértelmű, de ami nekem van, 16GB-s változat, az bőven elég nekem, ha majd betelik, akkor gépre felmásolom a fontosabb cuccokat, majd törlök a telefonról, ennyi... azért nem akkora hatalmas probléma ez... Nekem jobban bejött ez az egész iOS, imádom, hogy 100 appot is megnyithatok, mégsem lassul, sajnos az Android nem tud ilyet. Pl. az iPhone 4s is 4 éves készülék, és még a közelgő iOS 9-et is kifogják rá adni, szerintem ezek azért nagy előnyök az Androiddal szemben, de nem akarok belemenni, Androidnak is sok előnye van, kinek mi tetszik.:)
2015. jún. 14. 15:21
 24/37 Come back ***** válasza:

Csak annyit, hogy 100 app megnyitását egy időben a Note 2 is tudja, 2 éves technológia! :)

s én újra ismétlem, nem szabad az IPhonet az alacsony kategóriájú androidhoz hasonlítani! A Google sem alszik!

2015. jún. 14. 16:40
 25/37 Come back ***** válasza:

[link]

Bocsánat, a maradék 96 nem fért el a képernyőn! :) XD

2015. jún. 14. 16:45
 26/37 A kérdező kommentje:
Ajj, tudom, hogy megtudja nyitni, elég gáz lenne, ha nem.:D De én arra gondoltam, hogy az Android teljesen másképp kezeli a RAM-ot. Androidnál van rendes multi-tasking, ami azt jelenti, hogy a háttérben futó programok is ugyanúgy eszik a RAM-ot, és igénybeveszik a telót. Na most az iOS úgy kezeli a RAM-ot, hogy csak az épp adott appra koncentrál, a többit, amik a háttérben futnak, azokat "lefagyasztja". Egyesek lenézik ezt, de nem értem miért, ez nagyon is jó dolog, sokkal kényelmesebb így használni, így akármenyi appot is megnyithatsz, nem fog belassulni vagy szaggatni/laggolni.
2015. jún. 14. 19:46
 27/37 Come back ***** válasza:

Quad-core 1.6 GHz Cortex-A9 procim nem lassul be és nem is laggolt soha, akármennyi appot futattam egyszerre! Az Ios másképp oldotta meg, ez dicséretes. Bár ipari kémkedés az van, az IPhone folyamatosan másol az androidtól, pontosabban a Samsungtól. [link]

Igaz, ez fordítva is igaz. Tehát ha nem lenne jó a másiké, nem lopna és nem pereskedne. :)

Elárulnád, hogy pontosan milyen telefonod volt az Ios előtt, hogy megváltál az androidtól!?

2015. jún. 15. 08:52
 28/37 Come back ***** válasza:
Ja és a 2 giga ram is elégségesnek bizonyult eddig!
2015. jún. 15. 09:01
 29/37 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén, nekem 2 Androidos teló van, amire azt tudom mondani, hogy "ez igen", az pedig a HTC One M széria, meg a Nexus. Megmondom őszintén, nekem az iPhone előtt ez a ZTE volt, de nagyon sok Androidos telefont próbáltam, szóval vannak személyes tapasztalataim... Családban is mindenki Androidot használ, és mindig azt tapasztaltam, hogy 1 év után egyszerűen lelassultak, de nagyon jelentősen, amin a factory reset sem segített, ismerőseim/barátaim nagy része is Androidot használ, náluk is ugyanez, vagy anno osztálytársam Galaxy S3, vagy egy másik osztálytársam Alcatel OT 995 (tudom, ez középkategória), kb. minddel ez volt, hogy egy idő után használhatatlan volt szinte... Szóval nekem csak rossz tapasztalatom volt eddig vele. Manapaság már a Lollipop-os telóknál nem tudom így van-e, de azt biztos, hogy nekem elég volt belőle. De beszéljünk a Win Phone-ról, azok nagyon jók, próbáltam párszor őket, alsó kategóriásakat is, és azok is teljesen jól működtek... ugyanúgy kezeli a RAM-ot, mint az iOS, és még olcsóbb is. Ha nem lenne hatalmas alkalmazáshiány, akkor most biztosan valami Lumiával rohangálnék.:)
2015. jún. 15. 11:22
 30/37 Come back ***** válasza:
Érdekes, nekem eddig volt egy Samsung Wonderem, az másfél évig bírta. Aztán rootoltattam, és jó lett. Megbolondult, mivel napi 10 órát volt használva, de nem lassúlt be. Utána vettem a Note 2 telefont, ez luxus kategória volt. Anno a Samsung zászlós hajója, csúcs készülék a mai napig. Semmi bajom nincs vele. Nincs lassulás, lag, azonnal reagál. Én 140 ezer Ft-ot költöttem rá. A Samsung S3 szintén van a családban több mint 2 éve, szintén nem lassú. Azonban más baja volt, 5 percenként fagyott, ez típus probléma. Rengeteg kommentárt olvastam erről a problémáról. Végül is rájöttem a megoldásra, és gyanítom, hogy ez fel gyorsítja az összes androidot. A clean master! 1.5 giga szemetet (cache) tisztított meg, és azóta gond nélkül működik. Az s3 is zászlós hajó volt anno tele úttörő újdonságokkal. Én ennyire ismerem az androidot. Rossz megoldhatatlan tapasztalatom nincs vele. Szerintem azért, mert mindig csúcskészüléket vettem kizárólag a Samsungtól nem olcsón! A drága holmik általában a minőséget jelentik.
2015. jún. 15. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!