Miért nem tudok letölteni semmit Google Playről? (több lent)
Itt letölthető a clean master; ha nem engedi a telepítést, akkor nem tehetsz mást, mint gyári beállítások visszaállítása.
Sziasztok!
Talán még olvassa valaki ezt a topicot és tud segíteni.
A Play-áruház progival nem tudok fellépni a marketre.
Azt mondja: nincs kapcsolat. Ez nem igaz, mert bármit meg tudok nézni a neten a böngészővel, le tudom tölteni a leveleket, a Skype, és a Viber is működik. Ami változást észrevettem az az, hog régen a wifi ikon ZÖLDRE váltott ha kapcsolódtam a netre, most meg csak FEHÉR. Természetesen postafiók/jelszó be van állítva a telefonon. Ugyan ezzel a párossal egy tablettel vidáman be tudok lépni a marketbe. A telefonon futo kernel 2.6.35.7, Android 2.3.7, és Ice Armor 3.
2 db ZTE Skate telefon van a családban és mindkettő ezt csinálja. Gyári beállításokat nem szeretnék csinálni, mert már egy jól belakott telefon.
Várom a tapasztaltak segítségét. Köszi előre is! Laci
Fuuuu! S az Ios mennyibe kerül? Nem mindenkinek nyugati szintű a fizetése! Ráadásul nem is értem, hogy mi itt a probléma? Egyszerűen, és gyorsan javítható a legtöbb esetben az android. Az iPhone nincs micro sd foglalat (tudom, te nálad ez pozitívum) s ha elhasználódik az akkumulátor, dobhatod ki úgy, hogy a készülék még prímán működik (nem cserélhető az Iosban akkumulátor). Szóval nem kell úgy dicsőíteni az Iost, és nem szabad hasonlítani Az olcsó kategóriás androidhoz, ahol a play store nem működik néha. Egy 150 ezres androidnak semmi baja nem lesz, mert magasabb árkategória.
S itt nem az Iost szidom, hanem az androidot védem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!