Újonnan vásárolt telefonomról nem tudok sms-t küldeni! Miért?
Tegnap délben vettem egy teljesen egyszerű kis érintőképernyős telefont, telen*ros feltöltőkártyás, aktiváltam is, hívni tudok, engem hívni tudnak, sms-t fogadni tudok, de sms-t küldeni egyszerűen nem. És semmit nem ír, hogy miért nem küldi el, csak annyit, hogy "Nincs elküldve. Mentve a Kimenő könyvtárba."
Már mindent átnéztem rajta, de semmi. Kikapcsoltam, visszakapcsoltam, ugyanez.
Tud valaki segíteni?
Voda:
+36709996500
Telenor:
+36209300099
Telekom:
+36309888000
Megoldódott a problémám. Tegnap bementem a boltba, és elmondtam a problémám, ők 2 kattintással megoldották. Annyit csináltak, hogy lemondták az sms szolgáltatást, lezárták a rendszert, hagytak egy kis gondolkodási időt a rendszernek, addig papíroztunk, majd újra igényelték az sms szolgáltatást, és voilá, siker :)
Egyébként minden beállításom jó volt, az üzenetközpont száma is. De szerintem ha az üzenetközpont száma nem lett volna jó, akkor fogadni sem tudtam volna az üzeneteket.
"De szerintem ha az üzenetközpont száma nem lett volna jó, akkor fogadni sem tudtam volna az üzeneteket."
Tudsz fogadni. A beállítás az üzenetküldésben játszik szerepet, a fogadásban nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!