Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit szóltok a Telekom 4G...

Mit szóltok a Telekom 4G lefedettség bővítéséhez? Valaki tapasztalt már változást?

Figyelt kérdés

[link]

Nálunk már most van 4G, eddig nem volt. Remélem ez így is marad.

Nálatok van változás?

2014. okt. 17. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Az ország nyugati része, megyeszékhely külvárosa (kertes házak). A házban még mindig csak Edge van, én már a 3G-nek is örülnék :)
2014. okt. 17. 20:52
 2/6 anonim ***** válasza:
én is azon a véleményen vagyok, mint az első...én annak örülnék, ha 3G lenne minden esetben...különösen akkor, ha már ezek a nyomorultak kártyásoknak nem teszik lehetővé, hogy használhassuk az LTE hálózatot...10ezret nem fogok azért fizetni egy havidíjas csomagra, amire hozzámvágnak 500 mega netet havonta...vicc kategória komolyan.
2014. okt. 17. 21:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Jah, nektek kártyásoknak nem is jár 4G?? Azta... Azt hittem, hogy jár a kártyásoknak is..
2014. okt. 18. 11:02
 4/6 anonim ***** válasza:
hát csak 7 mbit/s-es csomagokat kínálnak. de egyébként már a havidíjasnál is eléggé leszűkítették a 21 megás netet is...ott is azt hiszem 2 csomag maradt, a többi 7 megás, meg van az a néhány 60 megás LTE.
2014. okt. 18. 11:15
 5/6 anonim válasza:
mi ez a baromság?! havi 500 megáért a t-mobile-nál 900 valahány forintot kell csak fizetni havonta. egyébként kártyásoknak is elérhető a 4G. kivéve a domino surf előfizetésre. én kőszeg közelében egy kis faluban lakok és itt mostanában lett 4G. stabilan sose kapcsol át 3G-re.
2014. okt. 27. 20:18
 6/6 anonim válasza:
Egyébként nem minden mobil készülék támogatja a 4G technológiát.
2014. okt. 27. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!