Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megoldható így a függetlenítés?

Megoldható így a függetlenítés?

Figyelt kérdés

A napokban került hozzám egy Sony Ericsson Live with Walkman telefon. Eleinte alkatrésznek szántam, de aztán úgy alakult, hogy elsődleges telefonként használnám. Az egyetlen gond, hogy Telekom függő. Ezen szeretnék változtatni, viszont a telefon papírjai már nincsenek meg az eredeti tulajdonosnál, így meg ha jól tudom, akkor a Telekom nem vállalná. Az lenne a kérdésem, hogy valahogy meg lehetne oldani ezt másképpen? Az előző tulajjal tudok beszélni, ha esetleg erre lenne szükség, de személyesen nem tudunk találkozni. Ráadásul a kevésbé legális módszer tudtommal már nem működik, mivel a telefont 2012 18. hetében készítették.

Előre is köszönöm!

2014. okt. 15. 12:39
 1/4 bp1985 ***** válasza:
Tulajdonosa ír egy meghatalmazást, amin szerepelnek a telefon adatai. Utána bemész a t-hez, és megcsinálják. Tegnap voltam ugyanígy IPhone-t függetleníteni.
2014. okt. 15. 16:59
 2/4 anonim ***** válasza:
GSM boltokban kérdezősködj.5000 körul megcsinaljak.Telekomban amugy is 20 k körul lett volna
2014. okt. 15. 17:00
 3/4 A kérdező kommentje:

bp1985: Köszönöm, megpróbálkozom ezzel.

#2: Végszükség esetére már érdeklődtem egy embernél aki ezzel foglalkozik, de amíg lehet, addig maradnék a legális megoldásoknál. A telefont úgy is mint fizetség kaptam.

2014. okt. 15. 17:37
 4/4 bp1985 ***** válasza:
Ezt a 20 ezres dolgot.felejtsd el. IPhone 15.000, és az a legdrágább...
2014. okt. 16. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!