Melyik jobb telefonoknál android vagy Windows?
Úgy 30-50ezer forint között gondolkozom telefonon és nem tudom melyik jobb. Ha tudtok jó telefont ebben az árkategóriában jó telefont légyszíves írjátok le.
+Windowsos telefon drágább, olcsóbb vagy hasonló e az alkalmazások ára?
hát 30-50között nem érdemes droidod venni, azt csak felsőkategóriásból
ink windows
Nokila lumia 520 530 620
Androidnál is vannak már ilyen kategóriában sinám jó telefonok.
Pl huawei vagy xiaomi
Sokkal több program van rá. Sajnos a win még mindig iszonyatosan le van maradva a programok terén. Az hagyján, hogy kevés van rá, de nagyon sok a gagyi még azok között is.
Mi most váltottunk megint androidra és kb egy megváltás a win után.
Maga a rendszer egyébként jó, de az app kínálat katasztrofális még mindig.
én androidról váltottam wp-re és amit az alkalmazáshiányról mondanak droidokhoz képest, eléggé kétélű kifejezés
hisz az androidos playes alkalmazások 80%-a nettó szemét
a wp-nél is található mihaszna alkalmazás de amiket én használtam droidon azokat megtaláltam a piactéren is
vagy más néven de ugyanazt tudja
és még sosem fizettem alkalmazásért :D
ha már leejtésben gondolkodsz, akkor baj van.
egyébként csak androidost vegyél..a telók nyolcvan százaléka android alatt fut.
mindig azt kell venni, amit a többség. annyi hülye ember nem lehet.
nem arról van szó hogy hülye a többség..hanem h igénytelen :D
én pl nem tudom elviselni ha bebe akadozik a kép miközben lapozok vagy lefagy vagy ujraindul..az emberek többsége tényleg elvan ezekkel együtt is..de nekem ez válóok volt az androidtól :D
stabil megbízható készülékpárti vagyok nem lumiapárti
A winnél is kb az appok 80%-a egy rakás nulla. Ha meg még hozzá vesszük, hogy kevés is az app, meg magának a wp-nek a támogatottsága is eléggé rossz, akkor egyértelmű, hogy android.
Nézz szét a neten. Szinte sehol nem látni olyat, hogy Android, iOS és wp verzió. Vagyis a támogatottsága még mindig erősen a nullához konvergál.
A kérdés, hogy mire akarod használni a telefont? Lehet szépítgetni, de a wp még mindig nagy hátrányban van a támogatottság terén.
Azért 50 alá ne nagyon menj.
"én pl nem tudom elviselni ha bebe akadozik a kép miközben lapozok vagy lefagy vagy ujraindul..az emberek többsége tényleg elvan ezekkel együtt is..de nekem ez válóok volt az androidtól :D "
Te milyen ótvar gagyit használtál?? Kb 2 éve már nem jellemző, hogy a droid fagyna meg újraindulgatna. Középkategóriában, jelenleg meg már az alsó középben sem.
És légy erős a wp is megakad sőt az iOS is. Nem kell szépítgetni itt a wp-t. Majd ha meg lesz az a támogatottsága, mint az iOS-nek és a droidnak, akkor komoly ellenfél lesz. Addig sajnos nagyon le lesz maradva.
sony z1 compakt, samu s3, s4 mini, ezeket használtam..megelőtte voltak htc, zte de azok még gyerekcipőben jártak akkor
de az összes akadt a wp-im viszont még nem
a támogatottság viszont amit említettél
mondj egy olyan androidos platformra dolgozó telefongyártót amelyiknek van 5 év támogatottsága ugy mint a mostani wp-knek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!