Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Dual-Sim kártyafüggetlen...

A Dual-Sim kártyafüggetlen teloban müködhet osztrák sim kártya? Milyen telefont érdemes venni?

Figyelt kérdés

Tanácstalan vagyok, ezért megköszönném ha hozzáértő segitene.

kb 50 ezret szánnék rá

milyet és hol vegyek?

magyar telenoros es osztrák A1 sim kártyám van...ezeket szeretném egyszerre használni mivel ingázó vagyok

köszönöm ha linket is küldesz

2014. okt. 15. 08:34
 1/1 anonim válasza:
dual SIM-s telefonokat általában Kínában gyártanak ,van köztük elég sok ami nagyon is jó :) mivel ezek alapból függetlenek így minden SIM működik velük. Ha fontos, hogy minél előbb használjad akkor Mo.-n vedd meg ,ha nem akkor rendeld meg pl.: eBay; Etotalk Ajánlott típusok a Huawei,Lenovo,Elephone (nekem egy Elephone P2000 van [link] )
2014. okt. 17. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!