Érdemes kártyafüggetlen LG G2-t interneten vásárolni?
A light box azt jelenti, hogy meg kapod a telefont töltővel, aztán jónapot.
De hogy ez új telefont jelent, gyárilag függetlent, stb. azt csak megtippelni lehet.
Az áfa valószínűleg benne van.
Természetese be lehet rakni a SIM kártyát. Semmi értelme nem lenne, ha nem így lenne.
A MicroUSB kártya egyébként micsoda?
Én a helyedben egyébként innen venném:
Ez biztosan hivatalos forrásból, eredeti csomagolásban, gyári garival, újonnan adja a telefont!
oda van írva az oldal aljára hogy az árak tartalmazzák a 27% áfát
bele tudod tenni a simet is gond nélkül
azt viszont nem tudom az ilyen light boxos kiadásoknál mennyire megbízható a telefon
mert ha tényleg csak egy zacskóban oda adja a futár a telót akkor annak eléggé kétes multja lehet és ez nem tudom milyen hatással van a termék garanciájára stb...
itt egy kicsivel többe kerül ugyan de ez egy jó hírnevű bolt jó szakszervízzel és "ország boltja" 2. helyezéssel
továbbá a "megbízható bolt" jelzőt is megkapta
és itt 2 év a garancia minden gyári tartozékkal magyar nyelvvel original box-al
Annál csak annyi a probléma, hogy nem gyártói garit ad, hanem boltit.
Egyébként nagyságrendekkel jobb így is, mint az ilyen light box-os „kiszerelés”, mivel maga a telefon valóban új, és bontatlan a csomagolás, + minden tartozéka meg van.
És ettől függetlenül inkább gyártói garival vennék telefont, még ha drágább is úgy.
igen igen bolti garancia de jó a szervize is
és pl ha valaki ismeri a boltot és a szervizét akkor már nem is éri annyira meg a gyári gariért cirka plusz egy deákot odaadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!