Ujjlenyomat olvasó? Iphone
#1-et annyiban pontosítanám, hogy csak 5 ujjlenyomat rögzítésére van módod, és nem hogy tudod használni a jelkódod, de bizonyos esetekben - például TouchID beállításainak módosításakor vagy bekapcsolást követően - szükséged is van rá. AppStore vásárlásnál is tudod használni, ugyanakkor ott is csak az előző vásárlástól 48 számított órán belül, különben meg kell adnod az Apple ID jelszavad.
Természetesen csak azokat az ujjakat fogja felismerni, amelyeket "megtanítottál" neki.
"Szóval hogyha csak a mutatóujjam adom meg neki akkor pl a hüvelykujjam nem fogja felismerni?"
Ugyanaz az ujjlenyomatod minden ujjadon? Naná, hogy nem. Akkor pedig komoly problémát jelentene, ha felismerné, nem?:D
Igazából nem értem a problémád. Ha azt akarod, hogy mutatóujjad is felismerje, azt is megtanítod. Nekem bal mutatóujj, és jobb hüvelyk/mutatóujj van megtanítva, mivel ezeket szoktam használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!