Szerintetek megmarad az összes elkövetkezendő Apple telefonban az ujjlenyomat olvasó?
De ez Apple, itt ez mint világmegváltó újdonság van felfogva.
A kérdésre: Szerintem ki fog kerülni. Ha mást nem, egy botrány keretében.
Szerintem mindenképp megmarad, de lehet, hogy az olcsóbb, műanyag készülékek egy ideig nem fogják megkapni (aztán ki tudja, tévedtem már nagyobbat is:))
#6: Nem az jelenti az újdonságot, hogy van benne ujjlenyomatolvasó, hanem az, hogy használata számodra "láthatatlan" módon történik. Megnyomod a Home gombot, le is olvassa, tesztek alapján elég megbízhatóan. Laptopoknál/régebbi telefonoknál ugye külön leolvasón kell lehúzni az ujjad, ami +1 mozdulat, kevésbé intuitív.
Apple által nyújtott információk alapján nem maga a minta kerül biztonságos módon tárolásra (mert ugye itt nem a klasszikus értelemben vett ujjlenyomatról, azaz a redők-barázdák lenyomatáról van szó), hanem egy ebből képzett érték.
Ellenben ebből egy átlag felhasználó ennyit lát: "Néémá, FBI telefon!" A technikai háttere sajnos a kutyát se mindig érdekli. És ezt tudják Cook bácsiék. Nem hiába fogy jól az iPhone, mert az embereket könnyen hülyíti a marketing osztály.
Nekem iphone 5-ömvan, és nagyon jól kijövök vele!:D szerintem a legközelebbi váltás is iphone lesz, de majd az iphone 6s, vagy 7:D
Amúgy köszi az eddig írtakat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!