1 hónapja vettem egy LG G2-es (D802) telefont. Szuperül működik kivéve telefonálásnál. Mindenki panaszkodik akivel beszélek, hogy alig érti amit mondok. Ez egy ilyen típus, vagy hibás a készülék?
Utolsó hozzászóló:
ebben igazad lehet,telenoros hálózatot használok.A megoldásról tudsz esetleg valamit?(szolgáltatócserén kívül)
Pali
Úgy néz ki megoldódott a problémám.GSM/WCDMA automatikus hálózat választását kell beállítani a hálózatok menüben és le kell ragadztani egy cellux darabbal a felső mikrofont.Most senki sem panaszkodik már a hangminőségem miatt :)
Remélem ezzel másoknak is tudtam segíteni!
Mert le kell valamivel ragasztani a felső mikrofon nyílását.Ez átlátszó,nem néz ki ortopédul vele.
Én sem kérdeztem vissza akitől olvastam,csak megcsináltam és kész. Most már nincs panasz arra hogy nem értik amit mondok.
A fő mikrofon amúgy alul van,oda beszélsz,a fölső nem tudom mire jó.Talán a vidofelvételek hangzását akarták vele javítani.Passz.
Szervízben megcsinálták a telefonomat!
BP.Váci út 33.szám alatti LG szerviz bevizsgálásra és javításra bent fogta és két nap múlva(ma) már érte is mehettem,elkészüt.
Egy bizonyos RF teszt alapján kiderült hogy hibás a készülék,de könnyen javítható. Antenna kábelt, fólia mikrofont(FPCB) és szoftvert frissítettek rajt,most jónak tűnik.Remélem ez így is marad. :)
Garanciában csinálták díjmentesen, de gari nélkül 16e Ft lett volna ez a javítás - megkérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!