Szerintetek jó telefon a SAMSUNG Corby?
Figyelt kérdés
Főleg azoknak a válaszát várom, akinek van, volt, vagy venni akar és már sokmindent megtudott róla. Előre is köszi mindenkitől! :) Amugy gondolkodok, hogy vegye-e, vagy ne vegyek!2010. jan. 23. 20:59
12/17 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs a Corbyval, nekem is azom van, és én megvagyok vele elégedve... Szerintem jobban megéri mint egy LG...
13/17 A kérdező kommentje:
Eddig a 12:06-kor válaszoló személy által ajánlott telefon tetszett a legjobban. Ez kb. mennyibe kerül T-mobilnál most?
2010. jan. 24. 18:04
14/17 anonim válasza:
15/17 A kérdező kommentje:
Ahha. A tapasztalatot vele ha kérhetném leirod majd nekem? Előre is köszike!
2010. jan. 24. 20:07
16/17 anonim válasza:
Szia 3. vagyok!
Mint már leírtam : Nekem is s5230-am van. A samsung corby-nál mindenképpen jobb. Az érintőkijelző kategóriájában jónak számít (szebb és nagyobb mint a corby-nak). A zenelejátszója is jó. A 3.2 mp-s kamera jól teszi a dolgát. Talán egyedül a sebességével van baj. De ez az öszes samsungál fenn áll (mármint hogy lassúak) de ha első érintős fel sem tűnik, és jó választás lehet. JA és elég strapabíró is. Szerdán pl 3X ejtettem bele a hóba. Nyáron 2 m-ról zuhant nem is 1x a betonra. ÉS semmi baja nnincs a hátulja kegyetlenül karcolódik, már a 3. nap lesz rajta karc( legalábbis nálam volt), viszont a képernyő nem karcolódik drasztikusan és a jó fényerőnek köszönhetően a karcok 99% meg se látszik a képernyőn. Hát ennit róla :)
17/17 A kérdező kommentje:
Köszike! Sokat megtudtam a telefonról. Még meggondolom, hogy megyeszem-e, de még akkor gyűjteni kell hozzá, hogy me tudjam venni. :)
2010. jan. 24. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!