Szeretnék venni érintőképernyős telefont. Szerintetek a Samsung Corby jó telefon?
Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 17:05
1/8 anonim válasza:
Nem. És az árkategóriát is felejtsd el, mivel fél év után elég sok tönkremegy, lassúak és nem is olyan jók. Nem éri meg, ha nem tudsz egy drágább, jobbat venni.
2/8 A kérdező kommentje:
Tudnék de nem akarok. Akkor nem éri meg érintöset venni?
2010. dec. 22. 17:19
3/8 anonim válasza:
Egy jó érintős 30 fölött kezdődik. Pl. NOKIA 5230 ez az ami egy jó ár/érték arányos telefon.
4/8 varazslojancsi válasza:
nekem nagyon bejött a corby még fél évvel ezelőtt.... most pedig már forintokért meglehet kapni, amúgy én ajánlom mert jó kis telcsi.
de ha érintőset sznél, xperia x10 mini pro ezerszer jobb, és most karácsony előtt annak is lemet az ára, vagy itt ez a samsung galaxy s, itt van róla kép és ezen az oldalon elvileg jó áron meg is lehet venni: [link]
5/8 anonim válasza:
ha érintőset szeretnél akkor LG GT540 Optimust vagy Sony Ericsson X8-at ajánlom...40ezer ft t-mobilenál mind2, jó ár-érték arány, wifi, android...nekem optimusom van eddig perfect
6/8 anonim válasza:
Nekem mini prom van. 17E ft-ért vettem a telenornál.
7/8 anonim válasza:
Ha már valaki annyira érintőset akar venni, legalább ne elégedjen meg a szarral.
Vagy ha elromlott a régi telefonja, és egy újat szeretne akkor igazából bármilyen jó.
De ha még működik a régi gombos teló, akkor azt nem éri meg egy Corby-ra cserélni, minimum egy HTC
8/8 anonim válasza:
Az barátnőmnek ilyen telója van, hát nekem tetszik de tesóm szerint szar... Kicsit uncsi már... Inkább vegyél samsung monte-t! Az nagyon jó.Na persze ha van egy kis pénzed akkor Samsung Galaxy S.Az nagyon király csak nekem nem telik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!