Mit csináljak nagyon merül az akksim?
majd legközelebb nézd meg hogy mennyit használta,beállítások,telefonról,akkumulátor,akkumulátor használat és látod mennyi a kijelző idő,melyik programok menyire ették neki
egyik okos teló sem nagyon bírja 5óra kijelző idő felett szóval ne mond hogy egész nap nyomkodja és bírja mert nem most jöttem a hathuszassal.
ha neked jobban merül mint neki akkor lehet valami sz ar alkalmazásod van ami nagyon meríti,esetleg háttér vagy valami.
lehet az is hogy beragadt egy alkalmazás,indítsd újra a telót.
lg l70 hogy jön ide?
én azt hittem neki is ugyan ilyen telója van?
lehet hogy az ové jobban bírja hiszem más hardver van abban és nem 1500 as a z akuja hanem 2100as,na meg egyik samsung másik meg lg,tehát nem egyformán van bele nyúlva sem a szoftverbe más az eco mód is stb, szóval eltérő a két telefon,az hogy neki kicsit jobban bírja nem jelenti azt hogy a tiéd szervizet igényel.
a 3órás kijelző idő nem sok de nem is tűnik úgy hogy hibás lenne az aku.
a fényerőt igazítsd a fényviszonyhoz,a háttered legyen aku kímélő,a nemrég megnyitott alkalmazásokat zárd be rendesen.
beállítások menüben nézd meg nincs e valami hülye alkalmazás ami folyamatosan fut a háttérben.
a játékon is sok múlik hogy milyen fajta játék,nyilán egy szókereső nem meríti úgy mint egy 3d játék főleg ha még megy is a mobilnet.
lehet haverod csak facebookozik egész nap azért nem zabálja úgy az akut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!