Iphone vagy Nokia Lumia 930?
Ugyanannyiért tudnám megszerezni!
Osztálytársam kap egy Iphone-t és ha mondom neki, hogy a 930 egy szinten van vele,talán jobb is erre ezt mondja a nokia egy szar!
Meg ha bárkit megkérdezünk(nem hozzáértő embereket), akkor mindját rávágják, hogy Iphone 5 és egyértelműen!
Az osztálytársad gyerekes, apumnak 930 a van, képernyője nagyon szép felbontású, gyönyörű képeket készít, nagyon gyors, mindenben jó.
Aki a Lumia 930 at leszarozza az gyerekes, gondolom az osztálytársad egy ilyen tipikus okoskodó fajta, és mindig az övé a legjobb, másé az szar, szerintem ne törődj a véleményével. Én a helyedben L930 at vennék, csak azért is, és megmutatnám hogy szebb képeket csinál, szebb a képernyője, meg azt hogy mennyivel jobb Ha még iphone 5s ről vagy inkább 6 ról lenne szó akkor lehet vacilálni, de az iphone 5 egyszerűen régebbi.
Mint ahogy az első is irta a 930 egy kiváló telefon szoftveresen és hardveresen is.
DE én mégis az iPhone mellet rakom a voksom.
Hogy miért?
Azért mert tény és való hogy a Wp és iOS a legstabilabb rendszer, de én mégis iOS mellet döntök.
Márt csak azért is mert nekem a több alkalmazás kínálat ami ezt befolyásolja.
Elhiheted ha wp-re lenne annyi alkalmazás mint iOS/Androidra , nemcsak én de még az emberek többsége arra váltana.
Wp-Stabil rendszer kevés alkalmazással
iOS-stabil rendszer jóvaljóval több alkalmazással
Android-Kevésbé stabil rendszer legtöbb alkalmazással
És iPhone 5S-em van de a 930-at kipróbálnám én is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!