Melyik a jobb? Windows phone, vagy ios?
nekem volt IOS-em utáltam. minden bajom volt vele. 2 óránként lefagyott például. :( .
most windows phoneom van, és minimum 2-szer jobb. soha nem fagy. sokkal gyorsabb is.
te döntöd el mit veszel, én nem szeretnélek befolyásolni.
Nekem Windows Phone van és teljesen jó.
Szerintem a WP jobb mint az IOS.
"nekem volt IOS-em utáltam. minden bajom volt vele. 2 óránként lefagyott például"
ez nettó hazugság
buta troll
Erre a kérdésre nem lehet egyértelmű választ adni.
Abban teljesen egyetértek az előttem szólóval, hogy az Androidnál mindkét rendszer megbízhatóbb, stabilabb, különösen a WP-nél szembetűnő, hogy sokkal kevesebb memóriával is milyen stabilan működik.
A Wp-ről fentebb leíart problémák (pl Youtube app hiánya) messze nem akkora hűdeha problémák, nekem pl Lumia 720 van, a Youtube-ot a böngészőben nézem - tökéletes.
Az iOS-nél én nem tudtam megbarátkozni azzal, hogy egy képet, egy zenét nem lehet rátenni USB-n keresztül, mint bármelyik másik telefonra, csak az Apple saját programjával. Azt sem értékeltem benne, hogy pl Bluetoothon keresztül sem lehet átküldeni még egy vacak névjegyet sem, nemhogy képet, vagy mp3-at, annyira zárt a rendszer. Meg a tartozékok is irtó drágák hozzá, már ha eredetit akarsz venni, nem vmi vackot, ami pár napig tart. Csak egy példa: headsetet csak kifejezetten iPhone-ra alkalmasat használhatsz, más fajtával meg sem mukkan, egy WP telefonhoz ellenben bármelyik méretben megfelelő headsetet használhatod, nem kell külön WP-re specializáltat venni, méregdrágán.
Írták itt, hogy alkalmazásban többet nyújt az iOS.
Igen, többet, kérdés, van-e szükség erre. Én eddig mindent megtaláltam a WP alkalmazásboltjában is, amire szükségem volt, akkora a kínálat már ott is, hogy csak győzze az ember kiszelektálni, hogy mire van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!