Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a legjobb t-mobilos...

Melyik a legjobb t-mobilos Érintőképernyős telefon az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

Amiket néztem : Samsung Jet, Samsung s8300, Sony e. Aino.

Melyiknek a legjobbak a multimédiás funkciói? (zene,fotó/videó, illetve film nézésnél melyiknek a legobb a képminősége?

2010. jan. 22. 18:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
LG Arenat nézted már? Vagy az nem tetszik?
2010. jan. 22. 19:23
 2/13 anonim ***** válasza:
Sony ericsson aino mondanám ezek közül de nekem amúgy a satio sokkal jobban tetszik érdemes megnézned! :D
2010. jan. 22. 19:59
 3/13 A kérdező kommentje:
Először az is megfordult a fejemben, de az ezekhez képest nem tetszik.
2010. jan. 22. 20:00
 4/13 A kérdező kommentje:
A satio állítólag rossz. Nem tudom. :S
2010. jan. 22. 20:36
 5/13 anonim ***** válasza:
Szia! :) én a samsung s8300-át ajánlom, én is ilyet veszek magamnak :D az ainórol olvastam , h nem olyan jó, meg ugye nem teljes érintőképernyős
2010. jan. 22. 20:43
 6/13 A kérdező kommentje:

Megmondom őszintén, tudásban a legjobban a s8300 tetszik.

Viszont a Jet-nek a legszebb a képernyője és nekem az számít.

Illetve a sony tetszik legjobban külsőleg, és tetszik ez a érintős is meg nem is. (amugy meg a sasmsungnak is van bilenytűzete)

2010. jan. 22. 20:51
 7/13 A kérdező kommentje:
Szerintem vagy JET vagy AINO :)
2010. jan. 22. 20:53
 8/13 anonim ***** válasza:
igen van :D de azt használhatod teljes érintőképernyős telefon ként is, és valami olyasmit olvastam, hogy az aino-t csak meghatározott részeknél reagál az érintésre, de ez nem 100%, egyszer valami ilyesmit olvastam :) amúgy fiú vagy lány vagy? Ha lány, akkor az s8300 :) piros és fekete változat a legszebb (mondjuk uniszex telefon, de azért szerintem picitt inkább nőiesebb), ha fiú vagy, akkor a Jet-et ajánlom :D az olyan komoly és fiús, mégis nagyon szép telefon :)
2010. jan. 22. 20:55
 9/13 anonim ***** válasza:
megint én vagyok :) Olvasgattam egy kicsit, az aino is nagyon jó, egy egy média telefon, zenében és filmben ő a nyerő :D
2010. jan. 22. 20:59
 10/13 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, és valószínűleg 60% hogy az aino lesz. 40% hogy a jet. thx! de ezért még írhatsz :D.
2010. jan. 22. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!