Milyen telefont érdemes venni? IPhone?
Megéri megvenni az új iPhone-t? Annyian szidják... Azon a pénzen akkor vegyek mást? Kíváncsi vagyok, ki mit ajánl, mik a tapasztalatok? Melyik telefonnak mi lenne az előnye, hátránya?
Mindenkinek előre köszönöm, remélem sok hasznos vélemény érkezik :)
Megy a vita megy :D
Hát kérdező elmondom az én tapasztalatom.
3 napja van meg az iPhone 5S-em és előtte androiddal szenvedtem.
Egyszerüen az iPhone gyors stabil gördülékeny.
A kijelző szép, a kamera tökéletes(én elvárásaimnak) annyira érezni mikor a kezembe van, hogy egy minőségi telefont fogok hogy az hihetetlen.
Soha tobbet android!
Azt is vedd figyelembe hogy az Iphone IOS op. rendszert használ... A haverjaim akik IOS használnak azt mondták h 2 év alatt egyszer sem fagyott le, és nem is lassúlt be.
Az Iphone 5s 2 magja felér androidba 4 maggal, a ram lehet hogy 1 gb, de nem androidos alkalmazásokat használ.
És megint az 5s-ről beszélek, mert azt ismerem, 120 képkocka, a 4k-s felvevők is ezt tudják. És fontos hogy nagy, vagy kicsi készüléket szeretnél. Hallottam hogy az Iphone 6-ból ki spórolták az anyagot, a kameráján az a valami domború fém szerűség sem a legjobb, hogy ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!